Volledig verzorgde BBQ catering in Spijkenisse

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en BBQ

Geniet van een complete barbecue in Spijkenisse!

Ook als je in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Heenvliet, Poortugal of Rozenburg woont wil je natuurlijk genieten van een geheel verzorgde BBQ. Dit zelf regelen kan nog best tegenvallen; het neemt flink wat tijd in beslag en er moet aan veel gedacht worden. Bestel daarom jouw complete barbecuepakket bij IdeaalCatering. Voor iedereen betaalbaar en vanaf 20 personen komen wij het gratis bij u in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Heenvliet, Poortugal of Rozenburg bezorgen!

Hoe compleet is een complete barbecue van IdeaalCatering?

Het enige wat u hoeft te doen is de gasten uitnodigen en zorgen voor de gezelligheid. Een barbecuepakket bestaat bij ons altijd uit vlees uit eigen slagerij, opgemaakte salades, sauzen, borden, bestek, servetten, BBQ + gasfles én barbecuegereedschap. Daarnaast heeft IdeaalCatering nog meer mogelijkheden:

  • Bestel een drankarrangement. Zo hoeft u niet zelf naar de supermarkt om voor genoeg drank te zorgen en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel genoeg drank is.
  • Na de barbecue een verrassingsdessert? Bij ons kunt u kiezen uit ijs, bavarois of een combinatie van deze twee; dat wordt smullen!
  • Bang dat het weer niet meewerkt? Bestel een partytent en heaters bij uw barbecuepakket om te voorkomen dat uw BBQ in het water valt. Ook voor andere partyverhuur zoals tafels en stoelen kunt u bij ons terecht!
  • Geen zin om uw gasten te bedienen en achter de BBQ te staan? Laat dan een barbecuekok en/of bediening van IdeaalCatering komen.

Wat zeggen anderen?

De mensen die bij ons bestellen krijgen de mogelijkheid om een review over ons te schrijven. Wij vinden het leuk om te horen hoe klanten onze service ervaren en leren hiervan.

Lia, cijfer 9.8

Afgelopen zaterdag een BBQ georganiseerd voor 50 personen. Helaas viel het weer tegen maar dat was ook het enige. Het bestellen en regelen ging makkelijk en vlot. Ook het bezorgen ging precies zoals afgesproken. De kwaliteit van het eten was gewoon erg goed en ook de kok was super. Iedereen kon gewoon eten wanneer hij of zij dat wilde, we hebben er geen omkijken aan gehad. Uiteindelijk het ophalen ging ook precies volgens afspraak.
Wat ons betreft een aanrader waar we volgende keer ook weer gebruik van gaan maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor uw barbecuefeest kunnen regelen? Neem dan snel contact met ons op of bekijk de website. Laat uw wensen achter en wij proberen een feest te organiseren die helemaal naar uw zin is. Wij kunnen niet wachten om uw BBQ in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Heenvliet, Poortugal of Rozenburg te organiseren en bezorgen!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Spijkenisse?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking