Complete BBQ in Vianen snel en smakelijk bestellen?

Smakelijk BBQ vlees is de basis voor een geslaagde BBQ. Maar er zijn nog veel meer factoren die van uw barbecue een feest kunnen maken. Als u bijvoorbeeld in Vianen een BBQ nodig heeft, is belangrijk dat uw BBQ op tijd en gratis wordt geleverd. Maar ook de variatie aan vlees en salades zijn cruciaal. Als u in Vianen, Hagestein, Tienhoven of Lopikerkapel woont en u heeft geen zin om zelf uw BBQ bij elkaar te gaan zoeken, dan zijn er tegenwoordig gelukkig complete BBQ pakketten die gratis bij u thuis worden bezorgd.

Benieuwd hoe een compleet BBQ pakket eruit ziet?

De bezorging van uw BBQ in Vianen

De bezorging van de BBQ in Vianen, Hagestein, Tienhoven en Lopikerkapel is bij IdeaalCatering altijd gratis vanaf 20 personen. Niet alleen de bezorging is gratis. Ook de afwas nemen wij weer mee naar onze vestiging in Lopik en wordt hier voor u afgewassen. Het vlees en de salades zitten bij IdeaalCatering altijd in koelboxen. Hier zitten koelelementen in om de bestelling koud te houden. Als u pas de volgende dag wilt BBQ’en, is dat ook mogelijk. Wij zorgen dan voor extra elementen.

Wat kost nu een barbecue pakket?

Het gaat er eigenlijk niet om wat een BBQ kost, maar wat hij oplevert. Voor €12,95 per persoon, hoeft u zelf alleen maar de gasten uit te nodigen voor uw BBQ feest in Vianen, Hagestein, Tienhoven of Lopikerkapel. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor meer luxe BBQ pakketten en ook de vegetariër of veganist kan bij IdeaalCatering terecht.

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus