Kies voor Gemak en Kwaliteit met onze ambachtelijke BBQ service

Laat ons uw barbecue event naar een hoger niveau tillen met onze ambachtelijke BBQ service. Van heerlijk gegrild vlees tot verfrissende salades en smaakvolle sauzen, wij zorgen voor alles, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw barbecue event.

Passie voor eten en klanttevredenheid

Bij onze ambachtelijke BBQ catering draait alles om liefde voor eten en toewijding aan onze klanten. Onze culinaire experts bereiden elk gerecht met zorg en aandacht, gebruikmakend van de fijnste ingrediënten en ambachtelijke technieken. We geloven in het leveren van niet alleen heerlijk eten, maar ook in het creëren van een ongeëvenaarde sfeer die uw gasten zal betoveren.

Onze passie voor klanttevredenheid drijft ons om verder te gaan dan alleen het serveren van smakelijke gerechten. We streven naar perfectie in elk aspect van onze service, van de eerste planning tot het laatste moment van uw evenement. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

 

Compleet verzorgde BBQ pakketten en buffetten

Of u nu kiest voor een sfeervolle BBQ in de buitenlucht of een smaakvol buffet, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om aan al uw culinaire wensen te voldoen. Onze BBQ pakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerd vlees, bereid op een ambachtelijke manier die de authentieke smaken naar voren brengt.

Onze buffetten zijn kunstwerken op zich, met een assortiment van heerlijke gerechten, van voorgerechten tot desserts, allemaal met dezelfde toewijding aan kwaliteit en smaak. Bovendien nemen we alle zorgen uit handen door borden, bestek en afwasservice te leveren, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

 

Geniet van gemak: Bezorging met een glimlach en een gezellig praatje

Bij ons hoef je niet alleen op je bestelling te wachten; we leveren jouw smakelijke maaltijden met een glimlach en altijd wel een gezellig praatje. Want wij geloven dat de bezorging van eten meer is dan alleen dat – het is een kans om wat vreugde en vriendelijkheid aan je deur te brengen.

 

Een brede keuze aan BBQ pakketten

Wij begrijpen dat geen twee evenementen hetzelfde zijn, daarom bieden wij een gevarieerd assortiment aan BBQ pakketten. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke barbecue-ervaring met sappige hamburgers en worstjes, of de voorkeur geeft aan een luxueuzer menu met premium vlees, wij hebben de perfecte optie voor u.

Onze ervaren cateringprofessionals staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van het ideale pakket dat past bij uw smaakvoorkeuren, gastenaantal en budget. Laat ons uw evenement transformeren in een gastronomisch feest dat nog lang in de herinnering van uw gasten zal blijven hangen.

Big party plans?

Ben jij van plan om van je BBQ een groot feest van te maken? Stel dan vanaf 40 personen zelf je offerte samen en ontvang een persoonlijke offerte met een scherpe prijs. Staan je wensen er niet bij? Geen probleem! Als je deze aan ons doorgeeft, doen wij ons best om van jouw barbecue aan huis een feest te maken!

Met onze BBQ pakketten
zit je er geheid warmpjes bij

Bij IdeaalCatering bestel je de beste barbecuepakketten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De BBQ pakketten zijn samengesteld met verschillende soorten vlees of vis en diverse salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht
en aantal per persoon. Een barbecuepakket bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen),
halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is (vaak) mogelijk vanaf 8 personen. Wij bezorgen jouw BBQ pakketten vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. IdeaalCatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners jouw favoriete barbecue pakketten bestellen!

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van barbecues.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue gereedschappen.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

De Mobiele kok Jouw Culinaire Redder en Partner in Smakelijke Samenwerking

Frank Oosterom

Ideaalcatering en De Mobiele Kok bundelen hun krachten voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Utrecht en omstreken. Met specialiteiten zoals barbecue bezorging, gourmetarrangementen en nostalgische frietwagens bieden ze een scala aan smaakvolle opties voor evenementen. Een alliantie voor culinaire magie en onvergetelijke herinneringen.

Boek onze beste BBQ kok

Cor Oosterom

De barbecue is gedurende de zomermaanden een van de leukste manieren van gezamenlijk eten. Mensen hebben de tijd om eens gezellig met elkaar te praten. Het sociale aspect van een maaltijd is in landen rond de Middellandse Zee veel belangrijker dan bij ons. Maaltijden kunnen daar soms uren duren. Wij zien dit in Nederland ook wel gebeuren tijdens een gezellige BBQ, alleen zijn er ook veel mensen die drukker zijn met het braden van het vlees, dan met het gezellig kletsen.

BBQ advies voor bereiding

Adriaan Oskam

Iedereen heeft weleens gebarbecued, met wisselend succes. Voor een geslaagde barbecue zoals deze bedoeld is, is de keuze van het vlees erg belangrijk. IdeaalCatering kan u niet alleen hierbij helpen, maar ook voor het succesvol bereiden van deze producten hebben wij diverse tips en een passend BBQ advies.

BBQ pakketten

De beste BBQ tips die u echt moet kennen!

Cor Oosterom

In de zomermaanden staat bij IdeaalCatering alles in het teken van de barbecue! Omdat wij onze kennis graag met u delen, hebben wij voor u enkele BBQ tips. Ziet u nog BBQ tips die wij zijn vergeten? Laat het ons dan snel weten en wij voegen ze toe aan deze lijst!

BBQ Thuis: Geniet van kwaliteit en gemak met IdeaalCatering

Frank Oosterom

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

Barbecue aan huis bestellen

Barbecue aan huis: Genieten van een culinair festijn

Adriaan Oskam

Gemak wordt steeds belangrijker in de keuken. Dit geldt niet alleen voor de keuken, maar ook voor de BBQ. Waar je vroeger naar de slager ging voor het barbecuevlees en naar de bakker voor het stokbrood, zie je dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak van een barbecue aan huis. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ wordt bezorgd en weer opgehaald. Nu is een barbecue aan huis van IdeaalCatering helemaal bijzonder!

BBQ voor grote groepen

Frank Oosterom

Het organiseren van een BBQ voor grote groepen vraagt veel voorbereiding en expertise. Er komen andere vragen naar voren dan wanneer u een barbecue voor een man of tien organiseert. Waar u bij een BBQ met een kleine groep nog gebruik kunt maken van uw eigen voorraden, is dit bij een BBQ voor een grote groep vaak niet mogelijk. Naast het feit dat er voldoende vlees en ander eten aanwezig moet zijn, is het ook van belang om over voldoende barbecues te beschikken waar de gasten het vlees kunnen braden.