Maatregelen n.a.v. coronavirus

Ja, u kunt natuurlijk nog gewoon bij ons bestellen! Wel bezorgen wij uw bestelling niet verder dan de deur, om zo voldoende afstand te bewaren.

Bij IdeaalCatering nemen wij de maatregelen van het RIVM erg serieus. Wij letten nu nóg meer op hygiëne en zorgen voor uw en onze veiligheid. Binnen het bedrijf hebben wij daardoor verschillende maatregelen genomen:

 • Te alle tijden dragen wij handschoentjes en haarnetjes in verband met hygiëne. Regelmatig zorgen wij voor nieuwe, schone handschoenen en haarnetjes.
 • Wij wassen extra vaak onze handen. Bij binnenkomst en het verlaten van het bedrijf, voor en na elke nieuwe handeling.
 • Binnen ons bedrijf wordt alles extra goed schoongemaakt en schoongehouden.
 • Het ventilatiesysteem staat dagelijks aan om voor voldoende frisse lucht te zorgen.
 • Wij vragen u om alle spullen buiten neer te zetten, zodat de chauffeur niet in uw locatie of woning hoeft te komen
 • Al onze chauffeurs dragen latex wegwerp handschoentjes.
 • In elke bestelauto is desinfecterende zeep aanwezig voor de chauffeur om zijn handen veelvuldig te ontsmetten.

U kunt via deze link al onze algemene voorwaarden vinden. Wanneer u een bestelling bij ons plaats, betekend dat u ook akkoord gaat met deze voorwaarden.

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222)

Een BBQ bestellen

Dit kan nu al vanaf 8 personen. Vanaf 15 personen wordt de bestelling gratis aan huis bezorgd. Wilt u onder de 15 personen bestellen? Vul dan het contactformulier in, dan kijken we samen even naar de bezorgkosten (vaak €25).

U krijgt naast het BBQ Vlees bij ons ook nog:

 • De BBQ+ Gasfles
 • Borden en bestek
 • Servetten
 • Broodmand en broodplank
 • Salades
 • Sauzen
 • Stokbrood
 • Kruidenboter
 • Afwasservice
 • Gratis bezorging

Ook  vegetarische, gluten- en lactosevrije en halal producten zitten in ons assortiment . In onze BBQ pakketten kunt u deze producten vinden. Deze pakketten kunt u al vanaf 1 persoon bestellen.

Ja, voor de kinderen hebben wij een speciaal Kinder BBQ pakket. Dit pakket is speciaal voor de kleine BBQ’er samengesteld.

Ja dit kan tot een week voor de levering. U kunt dit het best via de mail aan ons doorgeven. Op deze manier hebben we dan gelijk het contact over de bevestiging van de bestelling + het aantal personen.

Ja u kunt voor bestellingen boven de *€ 500,- verhuurartikelen bestellen. Onze verhuurartikelen kunt u vinden op onze website. Bent u benieuwd welke artikelen dit zijn, klik dan hier.

*Losse tafels om de BBQ op te zetten valt niet onder de € 500,- regeling. Deze kunt u dus altijd los bij bestellen.

Eén van de redenen waarom mensen voor IdeaalCatering kiezen is dat wij voor u afwas doen! Als u ervoor zorgt dat alles netjes terug gezet wordt in de bijbehorende box, zorgen wij voor de rest. Mochten er foodproducten over zijn, mag u die zelf houden.

Dat hangt af van het aantal vrieselementen wat wij in de thermoboxen leggen. Bij een levering voor dezelfde dag zorgen wij ervoor dat er voldoende koelelementen zijn om het vlees de hele dag gekoeld te houden in de thermoboxen. Als wij voor de volgende dag leveren, doen wij een vriesplaat in de thermobox. Deze is op -21 bevroren en blijft zeer lang koud. Vrieselementen zijn ook mogelijk, deze kunt u eventueel zelf tussendoor nog even wisselen. Zo blijft uw gehele bestelling koud tot het moment van consumptie.

Wanneer u vragen hebt over uw bestelling, kunt u ons het beste een mailtje sturen. Wij proberen altijd binnen 24 uur een reactie te geven. Heeft u een klacht over de bestelling of bij de levering kunt u ons ook altijd bereiken op 0348-553222.

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222)

Betaling en levering

Momenteel kunt u al vanaf 8 personen bestellen. Vanaf 15 personen wordt uw BBQ gratis aan huis bezorgd. Wilt u voor minder dan 15 personen bestellen? dan rekenen wij bezorgkosten (vaak €25)

De levering van uw BBQ is gratis vanaf 20 personen gratis in de volgende provincies: Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Zuid-Hollandse Eilanden, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland, Noord-Limburg. Mocht u nu met minder dan 15 personen zijn, neem dan ook altijd even contact met ons op. Als wij in de buurt zijn, komen wij uw bestelling alsnog graag bij u bezorgen. Natuurlijk is er dan altijd de mogelijkheid om uw bestelling bij onze vestiging in Lopik af te komen halen.

Op zondag hebben wij een rustdag. Alle bestellingen die voor zondag zijn, leveren wij op zaterdag. Bij een koude levering zorgen wij voor extra koelelementen. Let op! De stokbroden voor zondag krijgt u onafgebakken. U kunt de stokbroden afbakken in 11 minuten op 210 graden.

Alle prijzen die u op onze website vindt zijn inclusief BTW. De BTW wordt ook altijd vermeld op de factuur.

Wanneer de levering geweest is, krijgt u van ons een factuur via de e-mail. U kunt deze dan overmaken of met I-deal betalen. Wanneer u de bestelling bij levering contant wilt betalen, kunt u het geld meegeven aan onze bezorgers. Vraag dan of de bezorger een handtekening zet bij de pakbon. Deze kunt u dan in uw administratie bewaren.

Komt u uw bestelling afhalen bij ons in de winkel? Dan kunt u bij ons betalen met de pinpas.

Bij elk BBQpakket op onze website is de afwas inclusief. Hier worden dus geen extra kosten voor berekend.

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222)

Wijzigen of annuleren

U kunt uw bestelling altijd annuleren. Hier zijn soms wel kosten aan verbonden:

Tussen 14 en 7 dagen voor de afgesproken datum: 25%

Tussen 7 en 3 dagen voor de afgesproken datum: 50%

Binnen 3 dagen voor de afgesproken datum: 100%

Dit heeft ermee te maken dat wij al kosten maken voordat wij uw bestelling leveren. Denk hierbij aan de inkoop en productie van het vlees, salades en het klaarzetten dan de borden, bbq ect. Daarnaast zitten wij ook vaak vol en kunnen wij geen andere bestellingen aannemen op het moment dat u reeds besteld hebt.

Zodra u weet dat u gebruik wilt maken van de service van IdeaalCatering, kunt u het best vast een bestelling plaatsen via de site. Deze kunt u vervolgens tot 1 week voor levering nog aanpassen. U weet dan altijd zeker dat u een plaatsje heeft in de agenda.

U kunt via deze link al onze algemene voorwaarden vinden. Wanneer u een bestelling bij ons plaats, betekend dat u ook akkoord gaat met deze voorwaarden.

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222)

Een BBQ pakket bestellen!

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde BBQ! Gemak, lekker en goedkoop zijn waar wij in uitblinken.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet tussen? Of wil je toch graag één van onze medewerkers spreken voordat je een BBQ pakket besteld? Dat kan!