Volledig verzorgde BBQ catering in Alphen aan den Rijn

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en BBQ

Complete barbecue; betaalbaar en lekker bij IdeaalCatering!

Bent u opzoek naar een cateraar die uw complete BBQ in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Zoeterwoude, Woubrugge of Ter Aar? Dan zit u bij IdeaalCatering goed! Onze barbecuepakketten bestaan uit heerlijk vlees uit eigen slagerij, verschillende mooi opgemaakte salades, servies en alle barbecuebenodigdheden die u nodigt heeft om te kunnen genieten van de perfecte BBQ!

Sluit uw dagje uit af met een BBQ

In de zomer hopen we natuurlijk allemaal op lekker weer om leuke uitjes te kunnen plannen. Woont u in Alphen aan den Rijn, Zoeterwoude, Woubrugge, Aarlanderveen of Ter Aar? Dan is een dagje Avifauna met vrienden of familie binnen bereik. Hoe leuk is het om zo’n dag af te sluiten met een barbecue? Voordelen om IdeaalCatering hiervoor in te schakelen:

  • Gratis bezorging vanaf 20 personen. De volgende werkdag (inclusief zaterdag) komen wij het weer bij u ophalen, hiervoor hoeft u niet thuis te blijven.
  • Gratis afwasservice. U kunt alles vuil achterlaten, wij maken het gratis voor u schoon!
  • Ambachtelijke producten bereidt in eigen slagerij. Wij kiezen het vlees zorgvuldig voor u uit!
  • Voor iedereen betaalbaar. Onze assortiment bestaat uit barbecuepakketten in verschillende prijsklassen; zo zit er voor ieder wat tussen!
  • Alles in één keer geregeld. Naast onze complete barbecuepakketten kunt u bij ons terecht voor verhuurproducten, desserts, drankarrangementen en personeel. Alles valt te regelen!

De mening van anderen

Al veel mensen zijn u voorgegaan. Wij geven elke klant de mogelijkheid een review te schrijven, lees maar:

Anja, cijfer 10.0

Wij hadden een barbecue georganiseerd voor onze bewoners van appartementen complex. Er waren 35 personen en de mensen hebben genoten van het heerlijke vlees, zo mals. Ook de rest was super en wij kwamen niks te kort. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals heel veel dank Ideaal Catering . Het was TOP.

Sluit uw dagje uit af met een BBQ

Neem dan snel contact met ons op! Naast mailen en bellen kunt u ook altijd bij ons binnen lopen in Lopik. Hopelijk kunnen wij u snel helpen met uw barbecue in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Zoeterwoude, Woubrugge of Ter Aar.

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Alphen aan den Rijn?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking