Barbecue aan huis, Ideaal!

Gemak wordt steeds belangrijker in de keuken. Dit geldt niet alleen voor de keuken, maar ook voor de BBQ. Waar je vroeger naar de slager ging voor het barbecuevlees en naar de bakker voor het stokbrood, zie je dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak van een barbecue aan huis. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ wordt bezorgd en weer opgehaald. Nu is een barbecue aan huis van IdeaalCatering helemaal bijzonder! Het vlees wordt namelijk nog op ambachtelijke wijze bereid. Dat betekent dat onze slagers het vlees nog met de hand voor u klaarmaken. Ieder stukje vlees is dus gekeurd door het oog van de meester.

Voor ons is een barbecue pas Ideaal als het de volgende 3 ingrediënten bezit:

 1. Alle zorgen uit handen
 2. Superieure kwaliteit en dus heel lekker
 3. Lage prijs

Wat zit er in zo’n Ideale BBQ aan huis?

BBQ benodigdheden:

BBQ + gasfles
Borden en bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank

Bijgerechten:

Opgemaakte salades
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
4 sauzen

Service:

Gratis bezorging
Afwasservice
Gekoelde levering
Flexibel
Partyverhuur

Vrijblijvende offerte ontvangen?

De levering van uw BBQ bestelling

Bezorgkosten heeft u bij IdeaalCatering niet. Wij leveren namelijk (vanaf 20 personen) GRATIS door heel Nederland. Zo kunt u er zelf voor kiezen waar u uw BBQ feest wilt geven. Natuurlijk is er niets leuker dan een BBQ in uw eigen tuin. Alles bij de hand en lekker vertrouwd. Wilt u weten hoe een levering van een barbecue aan huis er voor u uitziet? Bekijk dan onderstaande video of lees alles over over de bestel- en bezorgwijze.

Hoe gek kunt u het maken?

Bij IdeaalCatering kan het zo gek als u dat wilt. Wij hebben namelijk een eigen partyverhuur. Zo kunt u er ook bij slecht weer gewoon een feest van maken. IdeaalCatering verhuurt namelijk ook tenten, heaters, en alle andere benodigdheden voor een leuk feest. Wij hebben zelf personeel wat u kunt huren om van uw barbecue helemaal af te maken. Om een indruk te krijgen hoe andere mensen deze complete levering ervaren kunt u onze reviews lezen.

Een barbecue aan huis is natuurlijk de manier om vrienden en familie gezellig bij elkaar te brengen. Het organiseren hiervan is echt een vak apart. Daarom hebben wij een checklist zodat u helemaal niets vergeet.

Mocht u nu enthousiast zijn gemaakt of geïnteresseerd zijn in een barbecue aan huis, dan is het van belang dat u zich goed oriënteert. IdeaalCatering biedt een breed BBQ assortiment aan om uw barbecue naar wens te organiseren.  

Word jij onze volgende klant?

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking

  andere artikelen