Volledig verzorgde BBQ catering in Dordrecht

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en BBQ

Barbecueën in Dordrecht? Bestel gemakkelijk en snel bij IdeaalCatering!

Voor een grote groep een barbecue organiseren in Dordrecht, Zwijndrecht, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht of Papendrecht is nog een hele klus. Genoeg vlees en vis inkopen, salades opmaken en zorgen voor voldoende borden en bestek. Na afloop alles weer schoonmaken en opruimen… Je bent er heel wat tijd aan kwijt. Kies dan voor een cateraar die dit voor u verzorgt! Bestel uw complete barbecuepakket voor een mooie prijs bij IdeaalCatering!

Genieten van een BBQ in 5 stappen

  1. Kies het barbecuepakket dat het best bij u en uw gasten past. Denk ook aan de visliefhebbers, vegetariërs en mensen met allergieën! Voeg eventueel nog een drankarrangement, dessertbuffet of verhuurproducten toe.
  2. Laat uw gegevens achter en voeg eventueel een opmerking toe. Wilt u snel reactie? Bel dan even, dan helpen wij u graag verder.
  3. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt nemen wij contact met u op en gaan voor u aan de slag. In de week van levering laten wij weten hoe laat wij uw bestelling gratis komen bezorgen in Dordrecht, Zwijndrecht, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht of Papendrecht.
  4. De volgende werkdag (inclusief zaterdag) komen wij de vuile spullen weer bij u ophalen. Hiervoor hoeft u niet aanwezig te zijn.
  5. Achteraf krijgt u van ons de factuur en een mogelijkheid om een review te schrijven.

Wat zeggen anderen over ons?

Al veel mensen hebben genoten van een complete BBQ van IdeaalCatering. Zij krijgen altijd de mogelijkheid om een persoonlijke review te schrijven.

Marjan, cijfer 9.0

Makkelijk te bestellen online of via de mail. Snel antwoord op al je vragen. Uitstekend verzorgd en erg lekker allemaal. Complimenten, ga zo door!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op of kijk op onze website. Wij staan te popelen om uw barbecue in Dordrecht, Zwijndrecht, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht of Papendrecht te mogen bezorgen. Graag tot ziens!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Dordrecht?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking