bbq vis 2
bbq visbbq vis 2BBQBBQ benodigdheden

17,50 p.p.

Zalmspies, Gambaspies, Zalmtournedos en Tilapiafilet

Inclusief:  (opgemaakte) Zalmsalade, (opgemaakte) Tonijnsalade, Stokbrood, Kruidenboter, Rauwkost, diverse soorten saus, Borden & bestek en servetten.

Categorie:
BBQ vlees
Zalmspies
Gambaspies
Zalmtournedos
Tilapiafilet
Bijgerechten
Zalmsalade(opgemaakt)
Tonijnsalade(opgemaakt)
Pastasalade
Stokbrood en kruidenboter
Rauwkost
Saté- & knoflooksaus
BBQ- & cocktailsaus
Extra's
BBQ met bakplaat & gas
(Grillbarbecue in overleg)
Warmhoudpan (vanaf 20 pers.)
Broodmand + plank
Borden en bestek
Servetten
BBQ tangen
Bakboter
Afwasservice

Hoe ziet BBQ pakket vis eruit?

Het vis barbecuepakket bestaat uit 4 heerlijke stukjes vis. Naast de vis is er natuurlijk ook voor prachtige bijgerechten gezorgd. De salades zijn mooi opgemaakt en het stokbrood is vers voor u afgebakken.

Salades & Bijgerechten

BBQ benodigdheden

De levering van uw bestelling

Gekoelde levering: Wij leveren uw BBQ vlees en salades altijd gekoeld in thermoboxen. Het vlees wordt hierin geplaatst met een temperatuur van 2 graden. Omdat wij een aantal koelelementen in de boxen doen, blijft het vlees lekker koud.

Ophalen en afwasservice: Wij komen de BBQ en overige spullen de volgende werkdag (incl. zaterdag) weer ophalen. U hoeft zelf niets af te wassen, dat doen wij voor u. De bezorger spreekt met u af, hoe laat u ons kunt verwachten om alles weer op te halen.

Betaling: Betaling kan bij IdeaalCatering achteraf per factuur of contant bij levering. U mag zelf aangeven wat u het fijnst vindt

BBQ vis voor €17,50 p.p.

Voor dit BBQ pakket betaalt u €17,50 per persoon. Deze prijs is op basis van 20 personen, maar geldt ook als u voor totaal 20 personen of meer bestelt. Mocht u voor minder personen willen bestellen, kunnen wij in overleg kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op.

Bedragen van onze BBQ pakketten zijn inclusief BTW.

Neem gerust contact met ons op!

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking