Kwaliteitsvlees op de barbecue

Als u een BBQ-feest geeft, zijn er 2 factoren van cruciaal belang. Dit zijn het weer en het BBQ vlees. Op het weer hebben we natuurlijk geen invloed,  daarom kunt u bij ons ook altijd nog een tent of heater bestellen. Wat we wel in de hand hebben, is de kwaliteit van het BBQ vlees; Dat zit bij IdeaalCatering wel goed! Wij hebben namelijk een eigen slagerij, waar de slagers uw BBQ vlees op ambachtelijke wijze bereiden. Ook aan de salades wordt door de koks extra aandacht besteed!

Uw BBQ pakket

Uw BBQ pakket is helemaal compleet. Dit betekent dat er niet alleen vlees in uw BBQ pakket zit, maar ook opgemaakte salades, rauwkost, pastasalade, stokbrood met kruidenboter, een BBQ, borden en bestek en natuurlijk de sauzen. U hoeft zelf alleen maar te genieten van uw barbecue, want zelfs de afwas wordt voor u gedaan! Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Er is namelijk al een BBQ pakket populair voor €12,95 per persoon!

Uw BBQ in Bergambacht helemaal gratis bezorgd!

De bezorging van uw BBQ in Bergambacht, Stolwijk en Schoonhoven is helemaal gratis vanaf 20 personen. Mocht u nu voor minder personen willen bestellen, laat dat dan even weten. Wij hebben namelijk een vestiging in Lopik, waardoor het vast mogelijk is om dit alsnog voor elkaar te krijgen!

U ziet het al; genoeg redenen te bedenken om uw bestelling bij IdeaalCatering te plaatsen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw BBQ pakket? Dan kunt u bellen met de BBQ telefoon. De BBQ specialisten van IdeaalCatering helpen u graag verder!

Voor het bestellen van een overheerlijk BBQ bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres!

BBQ telefoon: 0348-553222

AANBEVELINGEN

Bent u benieuwd naar het assortiment?

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking