Een bbq feest kan in verschillende vormen gegeven worden. We kennen de kleine barbecue waarbij u met een aantal vrienden gaat barbecueën. Vaak neemt iedereen wat mee, is het vaak met een klein groepje vrienden en familie en is dit erg gezellig. Er is ook de wat formelere bedrijfsbarbecue en natuurlijk de bekende buurtbarbecue. Maar wat zijn nu nog meer mogelijkheden met een barbecue?

Buurtbarbecue Royaal

Een BBQ feest organiseren!

Een barbecue feest is een party voor de echte levensgenieters die tot in de late uurtjes willen genieten van vrienden, muziek, drank en uiteraard een heerlijke barbecue die de hele nacht brandt. Stelt u zich eens voor; u heeft een veertigtal gasten uitgenodigd. Op de uitnodiging heeft u aangegeven dat het thema ‘White’ zal zijn. De tuin is volledig ingericht volgens het thema en om half acht arriveren de eerste gasten op uw barbecuefeest. Bediening staat klaar met een mooie champagne en de DJ speelt rustige achtergrondmuziek. De verlichting in de tuin beweegt rustig op de maat van de muziek.

Zodra de meeste gasten gearriveerd zijn, doet de gastheer het openingswoord en kan de barbecue van start gaan. Achter in de tuin staan twee kolenbarbecues opgesteld. Achter de één staat een BBQ kok die het barbecuevlees laat garen terwijl u wacht. De andere barbecue is voor de doe-het-zelver die daar zijn eigen rib-eye wil bereiden.

Na het ijsbuffet gaat het feest pas echt van start. Mensen komen naar de in de tuin gecreëerde dansvloer en de voetjes gaan van de vloer. De hele nacht kunnen mensen nog wat grillen op de barbecue.

Een zorgeloos BBQ feestje: Onze nazorg

De volgende morgen wordt u om 11:00 uur wakker door het geluid van de deurbel. De werknemers van IdeaalCatering staan voor de deur, om de resten van wat ooit een geweldig feest was voor u op te ruimen. Nadat u heeft ontbeten en zich heeft aangekleed, ziet u door het raam weer een keurig opgeruimde tuin. Uw gedachten gaan nog even terug naar de vorige avond en u denkt maar aan één ding: Wat was dit een fantastisch barbecue feest!

Genoeg inspiratie opgedaan voor een stijlvolle BBQ feest? Neem dan snel contact op!

andere artikelen