BBQ Vegetarisch

Adriaan Oskam

Vegetarische BBQ; bij IdeaalCatering zit u goed!

’s Zomers wordt er tegenwoordig veel gebarbecued. Hierbij wordt al gauw aan vlees gedacht, maar wist u dat er tegenwoordig heerlijke vleesvervangers bestaan?! De slagers van IdeaalCatering hebben speciaal voor de vegetariërs prachtige producten geselecteerd. In het vegetarische BBQ pakket vindt u naast de beste vleesvervangers ook heerlijke salades, uiteraard vegetarisch! Eet u als vegetariër wel vis? Dan zit u goed met het vispakket van IdeaalCatering!

 

Vleesvervangers op de BBQ, gaat dat goed?

Het mooiste is om een speciaal hoekje op de barbecue vrij te maken voor de vleesvervangers; zo blijft het van het echte vlees gescheiden. Natuurlijk kunt u eventueel om een extra BBQ vragen als u dat liever heeft. Het voordeel van vleesvervangers is dat het in principe alleen warm hoeft te worden. Zo geniet u als vegetariër als eerste van de heerlijke producten van IdeaalCatering!

 

Vleesvervangers combineren met andere BBQ-gerechten

Naast de verschillende soorten vleesvervangers krijgt u bij IdeaalCatering ook opgemaakte aardappel- en eiersalade, pastasalade, stokbrood met kruidenboter en een frisse rauwkost bij uw vega BBQ pakket geleverd. Heerlijk om op een warme zomeravond te genieten van een BBQ met de lekkerste vleesvervangers, verfrissende salades en de perfecte wijn; vegetarisch BBQ’en is goed voor het milieu en wordt steeds populairder!

Hoe kunt u bij IdeaalCatering een vegetarische BBQ bestellen?

In onze webshop is uw vegetarische BBQ makkelijk en snel besteld!

  1. Kies het juiste pakket voor het aantal personen dat u verwacht, dit kunt u tot een week van tevoren wijzigen.
  2. Laat uw gegevens en eventuele opmerkingen achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
  3. Wij bezorgen uw bestelling vanaf 15 personen gratis op afgesproken locatie en komen het de volgende werkdag (inclusief zaterdag) weer vuil bij u ophalen zodat wij alles voor u kunnen afwassen en schoonmaken.

Bij IdeaalCatering zit u goed voor lekkere, makkelijke en betaalbare catering! Ook voor het verzorgen van uw vegetarische barbecue.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

 

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?