Volledig verzorgde BBQ catering in Leiden

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en BBQ

Geheel verzorgde barbecue bestellen in Leiden; voor iedereen betaalbaar!

Bent u van plan om in Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp of Warmond een barbecue te organiseren en hiervoor een cateraar in te schakelen? Dan bent u bij IdeaalCatering aan het goede adres! Voor een betaalbare prijs heeft u een compleet barbecuepakket met alles erop en eraan en hoeft u zelf alleen nog maar voor de gezelligheid te zorgen.

Studentenbarbecue in de leukste studentenstad

Leiden is een echte studentenstad en bij IdeaalCatering begrijpen wij dat studenten niet de hoofdprijs willen betalen voor een grote studentenbarbecue. Daar hebben we bij IdeaalCatering iets op bedacht: het studentenpakket (te bestellen vanaf 75 personen). Voor een lage prijs genieten van heerlijke stukjes vlees en lekkere salades.
Bent u opzoek naar een wat luxer pakket om te bestellen in Leiderdorp, Oegstgeest of Warmond? Dan hebben wij natuurlijk ook een aantal goede mogelijkheden:

Wat zeggen anderen?

Onze klanten zijn vaak erg tevreden, dat blijkt uit een gemiddeld cijfer van 9,3! Zo kregen wij pas deze leuke review binnen:

Annet, cijfer 10.0

Alles was perfect, zou het zelf zo weer bestellen. Wij kregen vaak de vraag waar het vlees vandaan kwam, het smaakte voortreffelijk. We hebben mede hierdoor een mooi en gezellig feest gevierd voor ons 35 jarig huwelijk met tevreden gasten. Alle voorgaande reviews kloppen dus!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem dan snel een kijkje op onze site of neem contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te vervullen. Hopelijk mogen wij u snel helpen met het organiseren van uw barbecue in Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp of Warmond. Graag tot ziens!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Leiden?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking