BBQ benodigdheden

16,95 p.p.

BBQ pakket veganistisch is een pakket waarvoor uitsluitend plantaardige producten worden gebruikt. Dit pakket is lekker, gezond maar vooral diervriendelijk!

Categorie:
BBQ Vegan
Groenteburger
Maiskolf
Groentespies
Golfspies vegan
Bijgerechten
Pastasalade
Hummus
Stokbrood
Rauwkost
Saté- & knoflooksaus
BBQ- & cocktailsaus
Extra's
BBQ met bakplaat
Gasfles
(Grillbarbecue in overleg)
Warmhoudpan (vanaf 20 pers.)
Broodmand + plank
Borden en bestek
Servetten
BBQ tangen
Afwasservice

Hoe ziet BBQ pakket Veganistisch eruit?

BBQ pakket Veganistisch is een 100% plantaardig barbecuepakket. Dit pakket is lekker, gezond maar vooral diervriendelijk!

Bijgerechten en BBQ benodigdheden

De levering van uw bestelling

Gekoelde levering: Wij leveren uw BBQ producten en salades altijd gekoeld in thermoboxen. Hierin wordt het vlees geplaatst bij een temperatuur van 2 graden. Omdat wij een aantal koelelementen in de boxen doen, blijft uw product lekker koud.

Ophalen en afwasservice: Wij komen de BBQ en overige spullen de volgende werkdag (incl. zaterdag) weer ophalen. U hoeft zelf niets af te wassen, dat doen wij voor u. De bezorger spreekt met u af hoe laat u ons kunt verwachten om alles weer op te halen.

Betaling: Betaling kan bij IdeaalCatering achteraf per factuur of contant bij levering. U mag zelf aangeven wat u het fijnst vindt.

BBQ pakket Veganistisch voor €16.95

Voor dit BBQ pakket betaalt u €16,95 per persoon. U kunt dit pakket ook voor 1 persoon bestellen, als u voor totaal 15 personen of meer bestelt. Mocht u voor minder personen willen bestellen, kunnen wij in overleg kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op.

Bedragen van onze BBQ pakketten zijn inclusief BTW.

Hoe om te gaan met de maatregelen ivm Coronavirus

De Bezorging

Hygiëne is natuurlijk altijd al één van de belangrijkste voorwaarde bij met maken en bezorgen van uw BBQ pakket, zeker nu we te maken hebben met het corona virus. Ideaalcatering werkt volgens de HCCP en RIVM richtlijnen. Tijdens de bezorging van uw bestelling gaat het daarom net wat anders dan u van ons gewend bent. Wij geven tijdens de bezorging geen handen en houden altijd 1,5 meter afstand. Daarnaast vragen wij u zo veel mogelijk via factuur te betalen.

Uw BBQ

Omdat wij het belangrijk vinden dat we samen het coronavirus onder controle krijgen, hebben wij ook nagedacht over de invulling van de BBQ in tijden van Corona. Denk hierbij aan de volgende tips:

 1. Houd 1.5 meter afstand tot niet gezinsleden tijdens de BBQ
 2. Ga niet allemaal tegelijk achter de BBQ staan. Vraag een aantal BBQ liefhebbers om in wisselbeurt te BBQ’en
 3. Gebruikt tijdens het opscheppen van salade, rauwkost, vlees altijd een eigen vork of lepel die je hier speciaal voor gebruikt. Wij zorgen voor extra bestek
 4. Laat 1 persoon met een ovenhandschoen het stokbrood snijden
 5. Geniet vooral van de gezelligheid en vrijheid die we met elkaar hebben

Neem gerust contact met ons op!

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking