BBQ Lekkerkerk

Lekkere BBQ in Lekkerkerk, bestelt u bij de Ideale BBQ cateraar IdeaalCatering. Vlees uit eigen kwaliteitsslagerij, gratis bezorging, lage prijs en flexibiliteit is wat uw BBQ van IdeaalCatering bijzonder maakt. De mannen en vrouwen van IdeaalCatering zijn gek van barbecueën en alles wat hiermee te maken heeft. Deze passie proeft u zeker terug in uw BBQ pakket.

Uw BBQ bestellen in Lekkerkerk

Bent u overtuigd en wilt u IdeaalCatering eens uitproberen? Bestel dan snel uw BBQ pakket. U kunt ook eerst een vrijblijvende BBQ offerte opvragen. Geef uw wensen door, en wij denken graag met u mee. Tot een week voor uw BBQ kunt u uw BBQ bestelling nog aanpassen.

Kwaliteitsvlees voor messcherpe prijs

Uw BBQ vlees komt uit eigen slagerij. De slagers van IdeaalCatering zijn messcherp en kritisch. Alleen het beste BBQ vlees maakt kans om op uw bord terecht te komen. Daarnaast zijn ook de opmaak van het vlees en de barbecuesalades van essentieel belang. Met andere woorden: uw barbecue is lekker, mooi en niet duur. U kunt al een complete BBQ bestellen vanaf €12,95 per persoon.

Alles voor uw BBQ onder één dak!

Mocht u nu een complete BBQ met tenten, tafels en stoelen nodig hebben in Lekkerkerk en omgeving. Dan kunt u gebruik maken van de partyverhuur van IdeaalCatering. Hier kunt u alles huren wat u nodig heeft voor een geslaagd BBQ feest. Heeft bij bijvoorbeeld weleens gedacht aan de gemakken van een BBQ kok? Een BBQ zorgt er namelijk voor dat u en uw gasten kunnen genieten van lekker en vooral gaar vlees. Benieuwd wat een kok voor uw feest kan beteken? Neem dan snel contact met ons op.

Uw BBQ bestellen in Lekkerkerk

Uw BBQ in Lekkerkerk bezorgen is geen probleem. Levering van uw barbecue is gratis vanaf 20 personen en ook de vaat doen wij graag voor u. Wij komen uw BBQ bestelling bezorgen op de afgesproken plaats en datum en ook het ophalen doen wij de volgende werkdag (inclusief zaterdag). Mocht u nu een expliciete wens hebben qua bezorgtijd, dan is dit natuurlijk mogelijk, hier kunnen wij wel een vergoeding voor vragen.

Ons motto: Iedere bestelling is een feest!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking