BBQ Lekkerkerk

Lekkere BBQ in Lekkerkerk, bestelt u bij de Ideale BBQ cateraar Ideaalcatering. Vlees uit eigen kwaliteitsslagerij, gratis bezorging, lage prijs en flexibiliteit is wat uw BBQ van IdeaalCatering bijzonder maakt. De mannen en vrouwen van IdeaalCatering zijn gek van barbecueën en alles wat hiermee te maken heeft. Deze passie proeft u zeker terug in uw BBQ pakket.

Uw BBQ bestellen in Lekkerkerk

Bent u overtuigd en wilt u IdeaalCatering eens uitproberen? Bestel dan snel uw BBQ pakket. U kunt ook eerst een vrijblijvende BBQ offerte opvragen. Geef uw wensen door, en wij denken graag met u mee. Tot 3 dagen voor uw BBQ kunt u uw BBQ bestelling nog aanpassen.

Kwaliteitsvlees voor messcherpe prijs

Uw BBQ vlees komt uit eigen slagerij. De slagers van IdeaalCatering zijn messcherp en kritisch. Alleen het beste BBQ vlees maakt kans om op uw bord terecht te komen. Daarnaast zijn ook de opmaak van het vlees en de barbecue salades van essentieel belang. Met andere woorden uw barbecue is lekker, mooi en niet duur. U kunt al een complete BBQ bestellen vanaf €11,75 per persoon.

Alles voor uw BBQ onder één dak!

Mocht u nu een complete BBQ met tenten, tafels en stoelen nodig hebben in Lekkerkerk en omgeving. Dan kunt u gebruik maken van de partyverhuur van IdeaalCatering. Hier kunt u alles huren wat u nodig heeft voor een geslaagd BBQ feest. Heeft bij bijvoorbeeld weleens gedacht aan de gemakken van een BBQ kok? Een BBQ zorgt er namelijk voor dat u en uw gasten kunnen genieten van lekker en vooral gaar vlees. Benieuwd wat een kok voor uw feest kan beteken? neem dan snel contact met ons op.

De bezorging van uw BBQ in Lekkerkerk?

Uw BBQ in Lekkerkerk bezorgen is geen probleem. Levering van uw barbecue is Gratis vanaf 20 personen en ook de vaat doen wij graag voor u. Wij komen uw BBQ bestelling bezorgen op de afgesproken plaats en datum en ook het ophalen doen wij de volgende dag. Mocht u nu een expliciete wens hebben qua bezorgtijd, dan is dit natuurlijk mogelijk. Dit kan wel 15 euro extra kosten.

Ons motto: Iedere bestelling is een feest!

AANBEVELINGEN

Overtuigd? Bestel dan snel uw BBQ in Lekkerkerk!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking