Ideaalcatering bezorgt gratis vanaf 15 personen!

Wanneer is de bezorging gratis:

Uw BBQ wordt gratis thuisbezorgd vanaf 15 personen in de volgende provincies: Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Zuid-Hollandse Eilanden, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland, Noord-Limburg. Voor overige bezorgingen (ook België) of kleinere aantallen kunt u altijd even contact opnemen. Wellicht kunnen wij uw bestelling alsnog meenemen op een van de routes.

Levering op zondag:

De bestellingen voor zondag worden altijd op zaterdag bezorgd. Wij zorgen voor voldoende koeling zodat de kwaliteit van het vlees altijd gegarandeerd is.

Levering van de producten:

Uw BBQ producten worden gekoeld geleverd in thermoboxen. In deze boxen zitten koelelementen, waardoor het vlees en de salades tot wel 24 uur gekoeld blijven. Het stokbrood wordt vers voor u afgebakken en op verzoek kunnen wij de stokbroden ook bevroren leveren. U kunt deze dan zelf afbakken.

De vuile vaat:

U hoeft zelf helemaal niets te doen. U mag alle vaat weer vuil retour geven. Wij doen dan de afwas voor u. Dit is de gratis afwasservice van IdeaalCatering

Het ophalen van de afwas:

De bestellingen ophalen doen wij over het algemeen de volgende dag. Als wij de bestelling op zaterdag bezorgen, zullen wij deze weer op maandag komen ophalen. Bij aflevering geven wij altijd een indicatie van de tijd dat wij het weer komen halen. U hoeft hier niet speciaal voor thuis te blijven. U mag de vuile vaat ook gewoon in de tuin zetten.

Bezorgtijden:

Omdat wij onze routes vooraf plannen, kunt u een altijd een voorkeurstijd doorgeven. Mocht u nu een expliciete wens hebben i.v.m. de tijd van bezorging is dat mogelijk maar kunnen wij daar extra kosten voor in rekening brengen.

Betaling:

Betaling mag bij IdeaalCatering achteraf en kan contant, per pin of via factuur. U mag zelf aangeven wat u het fijnst vindt.

Waar is IdeaalCatering gevestigd?

IdeaalCatering heeft één vestiging in centraal gelegen op de grens van Utrecht en Zuid-Holland in de plaats Lopik. Wij leveren in heel Nederland. Dit betekent dat wij per week verschillende routes plannen voor de bezorging van uw bestelling. Hierdoor is het nagenoeg altijd mogelijk om u bestelling te bezorgen. Sporadisch kan het voorkomen dat wij, bijvoorbeeld in de winter, geen route hebben naar Friesland. Wij zullen dan contact met u opnemen en zoeken naar een passende oplossing. Dagelijks rijden wij, zowel in de zomer als de winter, de volgende trajecten:

Woerden, Nieuwegein,  Vianen, Gouda, Moordrecht, Maarssen, Waddinxveen, Reeuwijk, Montfoort, IJsselstein, Schoonhoven, Bergambacht, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel , Oudewater en het marktgebied in de omtrek van deze plaatsen.