Volledig verzorgde barbecue in Nederland!

Barbecue regelen ergens in Nederland? Maak het jezelf dit jaar eens makkelijk met een BBQ pakket van IdeaalCatering. Je wordt volledig ontzorgd en zelfs de afwas kun je aan ons overlaten. Ons motto is niet voor niets “iedere bestelling is een feest”.

De 5 grootste voordelen van het bestellen van een BBQ pakket bij IdeaalCatering

Er zijn 6 grote voordelen van het bestellen van je BBQ pakket bij IdeaalCatering. Dit zijn:

1. Superieur BBQ vlees

Cor is al bijna 40 jaar slager en heeft veel verstand van lekker vlees. Hij is dan ook onze BBQ chef. Cor kijkt vaak zelf waar ons BBQ vlees vandaan komt en iedere vlees levering wordt door Cor gecontroleerd. Versheid, smaak en dierenwelzijn zijn de 3 kwaliteitskenmerken waar Cor al onze BBQ producten op controleert.

2. Het gemak gemak van IdeaalCatering

Gemak is natuurlijk iets wat iedereen fijn vindt. Wij maken het je super makkelijk om een BBQ feest te geven. Ten eerste is het bestellen erg simpel, maar vooral de inhoud van het pakket zorgt ervoor dat je zelf nergens meer voor hoeft te zorgen. Sauzen, stokbrood, salades, de BBQ; je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in je BBQ pakket. Wat het hele feest nog leuker maakt, is dat wij ook de afwas voor je doen. Alle vaat mag je gewoon weer vuil aan ons meegeven!

3. Messcherpe prijzen

Als je de prijzen van de verschillende pakketten bekijkt, zal het je opvallen dat wij opvallend vaak goedkopere bbq pakketten hebben dan onze collega cateraars. Dit heeft er vooral mee te maken dat wij anders zijn dan veel andere cateraars. Wij leveren namelijk veel BBQ pakketten en buffetten en hebben het optimaliseren van de processen tot in de puntjes doorgevoerd. Kwaliteit is uiteraard het aller belangrijkste, daarnaast zorgt efficiëntie ervoor dat wij onze producten voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

4. Goed advies

Soms heb je het liefst een beetje hulp bij het uitkiezen van een goed BBQ pakket. Bij IdeaalCatering hebben wij hier Frank voor. Frank helpt je eigenlijk met alle vragen. Je kunt bij hem terecht voor goed advies over je BBQ pakket, maar ook voor vragen over de planning ben je bij hem aan het juiste adres.

5. Leuke bezorging

Bij IdeaalCatering is het motto “Iedere bestelling is een feest”. Dit zal je zeker merken bij de bezorging van je BBQ. Wij vinden ons werk namelijk super leuk en dat zie je. Onze bezorging is vaak op tijd én altijd met een smile…

6. Bezorging door (bijna) heel Nederland

Of je de barbecuepakketten in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Almere, Arnhem of in een andere mooie plaats in Nederland wilt laten bezorgen; voor IdeaalCatering maakt het niets uit! Elke week rijden wij met onze bussen de mooiste routes door het hele land, waardoor we altijd dicht bij u in de buurt zitten.

Met onze BBQ pakketten
zit je er geheid warmpjes bij

Bij IdeaalCatering bestel je de beste barbecuepakketten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De BBQ pakketten zijn samengesteld met verschillende soorten vlees en diverse salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht
en aantal per persoon. Een barbecue bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen),
halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is mogelijk vanaf 12 personen. Wij bezorgen jouw BBQ bestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Waar je ook woont Ideaalcatering

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van barbecues.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue gereedschappen.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

BBQ advies voor bereiding

Adriaan Oskam

Iedereen heeft weleens gebarbecued, met wisselend succes. Voor een geslaagde barbecue zoals deze bedoeld is, is de keuze van het vlees erg belangrijk. IdeaalCatering kan u niet alleen hierbij helpen, maar ook voor het succesvol bereiden van deze producten hebben wij diverse tips en een passend BBQ advies.

BBQ pakketten

De beste BBQ tips die u echt moet kennen!

Adriaan Oskam

In de zomermaanden staat bij IdeaalCatering alles in het teken van de barbecue! Omdat wij onze kennis graag met u delen, hebben wij voor u enkele BBQ tips. Ziet u nog BBQ tips die wij zijn vergeten? Laat het ons dan snel weten en wij voegen ze toe aan deze lijst!

Laat de barbecue thuis bezorgen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

Barbecue aan huis bestellen

Barbecue aan huis, lekker makkelijk!

Adriaan Oskam

Gemak wordt steeds belangrijker in de keuken. Dit geldt niet alleen voor de keuken, maar ook voor de BBQ. Waar je vroeger naar de slager ging voor het barbecuevlees en naar de bakker voor het stokbrood, zie je dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak van een barbecue aan huis. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ wordt bezorgd en weer opgehaald. Nu is een barbecue aan huis van IdeaalCatering helemaal bijzonder!

BBQ voor grote groepen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een BBQ voor grote groepen vraagt veel voorbereiding en expertise. Er komen andere vragen naar voren dan wanneer u een barbecue voor een man of tien organiseert. Waar u bij een BBQ met een kleine groep nog gebruik kunt maken van uw eigen voorraden, is dit bij een BBQ voor een grote groep vaak niet mogelijk. Naast het feit dat er voldoende vlees en ander eten aanwezig moet zijn, is het ook van belang om over voldoende barbecues te beschikken waar de gasten het vlees kunnen braden.