Eerlijk BBQ vlees

Adriaan Oskam

BBQ vlees

IdeaalCatering heeft een uitgebreid assortiment aan barbecuevlees van een uitstekende kwaliteit. Dit komt omdat wij het erg belangrijk vinden om te weten waar ons vlees vandaan komt. Dierwelzijn is voor ons een groot issue en daarom hebben wij gekozen voor BBQ vlees met een duidelijk en eerlijk verhaal.

Herkomst van ons BBQ vlees

In ons assortiment is grofweg onderscheid te maken in drie soorten vlees. Te noemen;

    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Kipvlees

 

Rundvlees:

Ons rundvlees is Blanc Bleu rundvlees. Dit runderras komt oorspronkelijk uit de Belgische Ardennen. Deze runderen brengen veel van hun tijd door in de natuur en ‘s winters staan de dieren heerlijk op stal. Het vlees van het Blanc Bleu rund heeft dan ook de tijd gehad om rustig te groeien. En dit proeft u!

 

Varkensvlees:

Ons varkensvlees is afkomstig van de Heyde Hoeve. Het varkensras wat hier wordt gehouden is Duroc en staat bekend om de malsheid. Dierwelzijn staat bij de Heyde Hoeve hoog in het vaandel en dit is dan ook de reden dat wij dit vlees gebruiken binnen ons assortiment BBQ vlees.

 

Kip vlees:

Ook voor ons kip vlees zijn wij constant bezig om te controleren waar dit vandaan komt. Wij doen dit om er op deze manier zeker van te zijn dat wij geen kippenvlees leveren dat naar ons inziens niet goed behandeld is geweest.

 

Prijzen BBQ vlees:

Ons BBQ vlees bieden wij aan voor een zeer scherpe prijs. Wij doen dit omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen op deze manier de mogelijkheid heeft om te kunnen kiezen voor een eerlijk stukje BBQ vlees. Nergens vindt u zulk (h)eerlijk vlees voor zo’n  geweldige prijs.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?