BBQ Vis

Adriaan Oskam

Barbecueën is meer dan alleen vlees eten

’s Zomers wordt er tegenwoordig veel gebarbecued. Hierbij wordt al gauw aan vlees gedacht, maar wist u dat het bereiden van vis op de barbecue erg gemakkelijk en vooral super lekker is?! Het assortiment van IdeaalCatering bestaat daardoor naast vleespakketten, ook uit een vispakket.

 

Vis barbecueën, hoe werkt dat?

Het mooiste is om een speciaal hoekje op de barbecue vrij te maken voor de vis; zo blijven de smaken van het vlees en de vis gescheiden en krijgt u het lekkerste resultaat. Om ervoor te zorgen dat de vis niet uit elkaar valt, kunt u het beste stevige vissoorten gebruiken. IdeaalCatering heeft hier rekening mee gehouden door zalm, gamba’s en tilapia te leveren. Deze vissoorten zijn perfect voor op de barbecue en zijn binnen no-time goed!

Vis combineren met andere BBQ-gerechten

Naast de verschillende soorten vis krijgt u bij IdeaalCatering ook opgemaakte zalm- en tonijnsalade, pastasalade, stokbrood met kruidenboter en een frisse rauwkost bij uw BBQ vispakket geleverd. Heerlijk om op een warme zomeravond te genieten van een BBQ met mooie stukjes vis, verfrissende salades en de perfecte wijn; BBQ’en met vis wordt het helemaal deze zomer!

Hoe kunt u bij IdeaalCatering een vis BBQ bestellen?

In onze webshop is uw vis BBQ makkelijk en snel besteld!

  1. Kies het juiste pakket voor het aantal personen dat u verwacht, dit kunt u tot een week van tevoren wijzigen.
  2. Laat uw gegevens en eventuele opmerkingen achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
  3. Wij bezorgen uw bestelling vanaf 15 personen gratis op afgesproken locatie en komen het de volgende werkdag (inclusief zaterdag) weer vuil bij u ophalen zodat wij alles voor u kunnen afwassen en schoonmaken.

Bij IdeaalCatering zit u goed voor lekkere, makkelijke en betaalbare catering! Ook voor het verzorgen van uw vis barbecue.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?