BBQ Halal

Adriaan Oskam

Halal BBQ vlees; bij IdeaalCatering zit u goed!

De zomer is hét seizoen om te barbecueën. Een mooie zomeravond gezellig met vrienden of familie, frisse salades en prachtige stukken vlees. En dan hebben we het niet over gewoon vlees op de barbecue. Nee, dan heb ik het over vlees met een halal-keurmerk. De slagers van IdeaalCatering hebben speciaal hun best gedaan om de beste halal producten te selecteren. In het halal BBQ pakket vindt u naast de beste stukken vlees ook mooi opgemaakte salades en een frisse rauwkost! Stokbrood en kruidenboter als vooraf en uw BBQ is compleet.

*Mocht u onze halal certificaten willen zien, dan is dit op aanvraag mogelijk!

 

Halal vlees op de BBQ, hoe doe ik dat?

Het zou fijn zijn om een speciale plek op de BBQ te creëren voor uw het halal gekeurd vlees; zo blijft het van het andere vlees gescheiden. Natuurlijk kunt u eventueel om een extra BBQ vragen als u dat liever heeft. De lekkerste stukken vlees kunt u heerlijk op de BBQ bakken.

TIP: de lekkerste biefstuk op de BBQ maakt u zo:

  1. Breng de biefstuk op kamertemperatuur
  2. Leg de biefstuk op een hete BBQ en keer regelmatig
  3. Als de biefstuk is dichtgeschroeid, zet je de BBQ zachter om een goede binnentemperatuur te creeëren

 

Halal-producten combineren met andere BBQ-gerechten

Naast de verschillende stukken halal gekeurd vlees, krijgt u bij IdeaalCatering ook mooi opgemaakte salades en een frisse rauwkost. Met het stokbrood met kruidenboter als voorafje wordt uw BBQ pas echt compleet. Heerlijk om op een warme zomeravond te genieten van een BBQ met de lekkerste stukken vlees, verfrissende salades en de leukste vrienden; halal BBQ’en is niet moeilijk en voor iedereen betaalbaar!

*Uiteraard zijn, naast het vlees, alle bijgerechten ook halal gekeurd.

Hoe kunt u bij IdeaalCatering een halal BBQ bestellen?

In onze webshop is uw halal BBQ pakket makkelijk en snel besteld!

  1. Kies het juiste pakket voor het aantal personen dat u verwacht, dit kunt u tot een week van tevoren wijzigen.
  2. Laat uw gegevens en eventuele opmerkingen achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
  3. Wij bezorgen uw bestelling vanaf 20 personen gratis op afgesproken locatie en komen het de volgende werkdag (inclusief zaterdag) weer vuil bij u ophalen zodat wij alles voor u kunnen afwassen en schoonmaken.

Bij IdeaalCatering zit u goed voor lekkere, makkelijke en betaalbare catering! Ook voor het verzorgen van uw halal barbecue.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?