Volledig verzorgde BBQ catering in Soest

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en BBQ

Genieten van een heerlijke BBQ in Soest; kies IdeaalCatering!

Komt u uit Soest, Den Dolder, Soesterberg, Lage Vuursche, Hollandsche Rading of Baarn en bent u een barbecue aan het organiseren? Wij van IdeaalCatering willen u daar graag bij helpen! Wij regelen het vlees, de salades en andere bijgerechten, het servies en alle barbecuebenodigdheden voor u en komen het gratis bij u bezorgen. Zoekt u ook nog tenten, stoelen en tafels? Bekijk dan de mogelijkheden!

Barbecueën in Soest; leuker kan toch niet?

Soest is een prachtige plek om een BBQ te organiseren! Of u nu een dagje met vrienden weg bent geweest, iets te vieren hebt of gewoon zomaar; de beste afsluiter van de dag is een heerlijke barbecue! Drie voordelen om IdeaalCatering hiervoor in te schakelen:

 • Voordelig: onze barbecuepakketten zijn zeer scherp geprijsd. Voor dit geld komen wij uw bestelling ook nog gratis in Soest, Den Dolder, Soesterberg, Lage Vuursche, Hollandsche Rading of Baarn bezorgen en doen wij de afwas!
 • Kwalitatief goed: onze slagers kiezen uw BBQ-vlees zorgvuldig uit en bereiden het op ambachtelijke wijze in eigen slagerij.
 • Goede communicatie: u wordt op de hoogte gebracht wanneer wij uw bestelling komen bezorgen en ophalen. Voor vragen staan wij altijd klaar om uw mailtje of telefoontje te beantwoorden!

Dit zeggen onze klanten

Iedere klant krijgt van ons de mogelijkheid een review te schrijven. Hier een voorbeeld:

Stefan, cijfer 9.0

Prachtig concept! Alles zit eigenlijk er op en er aan. Je hoeft na afloop alleen een beetje op te ruimen, maar niks schoon te maken. Salades en vlees mooi geserveerd en smaakten lekker. En ook lekkere sausjes erbij. Zelfs stevige borden en bestek wordt bijgeleverd! Bakken op bakplaat, klein beetje anders dan op een rooster maar wel makkelijk met een grotere groep.
Top, zeker aan te raden!

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd wat wij u nog meer te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op onze website. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of binnenlopen in onze slagerij in Lopik! Wij staan te popelen om uw barbecue in Soest, Den Dolder, Soesterberg, Lage Vuursche, Hollandsche Rading of Baarn te mogen organiseren.

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Soest?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking