Volledig verzorgde BBQ catering in Wassenaar

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en BBQ

Geheel verzorgde BBQ in Wassenaar bestellen

Woont u in Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam of Valkenburg en wilt u genieten van een geheel verzorgde barbecue? Bestel dan snel bij IdeaalCatering!

  • Gratis bezorging vanaf 20 personen
  • Gratis afwasservice
  • Eindeloze mogelijkheden

Naast diverse barbecuepakketten kunt u ook voor dessertpakketten, drankarrangementen en verhuurproducten bij ons terecht. Dat is pas IDEAAL!

Er is altijd wel een reden voor een barbecue

Of u nu een rustige wandeling heeft gemaakt langs het strand in Wassenaar of een hele dag hebt genoten in Duinrell; een barbecue maakt elke zomerdag helemaal af! Samen met vrienden, familie of studiegenoten, uw favoriete drankje én natuurlijk een barbecuepakket van IdeaalCatering kan uw dag niet meer stuk. Een greep uit ons assortiment:

De mening van onze klanten

Wij doen ons uiterste best om uw barbecue perfect te maken. Wij horen dan ook graag hoe mensen het hebben ervaren en laten onze klanten een review schrijven.

Rob, cijfer 8.8

Op een zeer vriendelijke manier geholpen! Een BBQ voor 20 personen. Heel goed en netjes verzorgd thuis afgeleverd. Het vlees en de salades waren van zeer goede kwaliteit. We hebben er van genoten.

Stel gerust uw vragen!

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd open voor een telefoongesprek en proberen zo snel mogelijk op uw mails te reageren. Wilt u liever met ons spreken onder het genot van wat drinken? Loop dan binnen bij ons in de slagerij! Wij hopen u binnenkort te mogen helpen met het organiseren van uw BBQ in Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam of Valkenburg.

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Wassenaar?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking