Volledig verzorgde BBQ catering in Zaandam

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en BBQ

Online barbecue bestellen in Zaandam

Ook in Zaandam, Koog aan de Zaan, Krommenie en Zaandijk gaan bij mooi weer alle BBQ’s naar buiten. Zorgen voor genoeg vlees, salades, stokbroden en allerlei andere barbecue benodigdheden kan een hele klus zijn. IdeaalCatering neemt u graag alle zorgen uit handen. U bestelt uw complete barbecuepakket snel en gemakkelijk via onze webshop.

In enkele stappen genieten van een verzorgde BBQ

Na een dagje uit, een hele dag werken of voor welke gelegenheid dan ook; hoe lekker is het om meteen te kunnen genieten van een heerlijke barbecue. Bestel uw pakket als volgt:

Uw bestelling is nu al bij ons binnen, snel hè! Wij nemen contact met u op en zorgen dat uw barbecue geleverd wordt. Betalen doet u achteraf per factuur, of contant bij levering.

Hadden wij al verteld dat uw BBQ al vanaf 20 personen gratis in Zaandam, Koog aan de Zaan, Krommenie en Zaandijk bezorgd wordt?! Wij halen de vuile spullen de volgende werkdag weer op en doen de afwas voor u; allemaal inclusief. IDEAAL!

Een greep uit onze reviews

Christian, cijfer 8.8

Na lang zoeken naar een cateraar voor een verzorgde BBQ, uiteindelijk voor Ideaal catering gekozen. Ik kan dit echt aanraden… alles was tot in de puntjes verzorgd; sauzen, brood, BBQ, borden, bestek en overige materialen allemaal inclusief. Je kan het zelfs vuil weer inleveren. Het vlees van eigen slagerij en de diverse opgemaakte salades vielen goed in de smaak. Er was ruim voldoende van alles ondanks we voor 23 personen besteld hadden terwijl het voor 25 personen was bedoeld.

Kortom, zeker voor herhaling vatbaar. Geen gezeur, gewoon goed!

Neem contact met ons op

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden of er even niet uit komt, wij helpen u graag! Bij eventuele vragen kunt u ook onze FAQ bekijken. Wij zullen er alles aan doen om uw barbecuefeest in Zaandam, Koog aan de Zaan, Krommenie of Zaandijk helemaal naar uw wens te organiseren!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Zaandam?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking