Geniet van een verzorgde BBQ, bestel snel uw favoriete pakket!

Maak uw feest compleet met een bbq van IdeaalCatering. Kies het pakket dat u aanspreekt en vul eventueel aan met bepaalde dieetwensen, dan komen wij alles bij u bezorgen én halen we de vuile vaat gratis op!

In enkele stappen genieten van een verzorgde BBQ

Na een dagje uit, een hele dag werken of voor welke gelegenheid dan ook; hoe lekker is het om meteen te kunnen genieten van een heerlijke barbecue. Bestel uw pakket als volgt:

  • Kies uw favoriete barbecuepakket. Denk ook aan uw gasten met dieetwensen zoals vegetariërs of veganisten.
  • Laat uw gegevens en eventuele opmerkingen achter en bestel uw pakket.

Uw bestelling is nu al bij ons binnen, snel hè! Wij nemen contact met u op en zorgen dat uw barbecue geleverd wordt. Betalen doet u achteraf per factuur, of contant bij levering.

Hadden wij al verteld dat uw BBQ al vanaf 15 personen gratis in Spijkerboor bezorgd wordt?! Wij halen de vuile spullen de volgende werkdag weer op en doen de afwas voor u; allemaal inclusief. IDEAAL!

 

Een greep uit onze reviews

Christian, cijfer 8.8

Na lang zoeken naar een cateraar voor een verzorgde BBQ, uiteindelijk voor Ideaal catering gekozen. Ik kan dit echt aanraden… alles was tot in de puntjes verzorgd; sauzen, brood, BBQ, borden, bestek en overige materialen allemaal inclusief. Je kan het zelfs vuil weer inleveren. Het vlees en de diverse opgemaakte salades vielen goed in de smaak. Er was ruim voldoende van alles ondanks we voor 23 personen besteld hadden terwijl het voor 25 personen was bedoeld.

Kortom, zeker voor herhaling vatbaar. Geen gezeur, gewoon goed!

 

Neem contact met ons op

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden of er even niet uit komt, wij helpen u graag! Bij eventuele vragen kunt u ook onze FAQ bekijken. Wij zullen er alles aan doen om uw barbecuefeest in Spijkerboor helemaal naar uw wens te organiseren!

Met onze BBQ pakketten
zit je er geheid warmpjes bij

Bij IdeaalCatering bestel je de beste barbecuepakketten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De BBQ pakketten zijn samengesteld met verschillende soorten vlees en diverse salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht
en aantal per persoon. Een barbecue bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen),
halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is mogelijk vanaf 12 personen. Wij bezorgen jouw BBQ bestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Bestellen in Noord-Holland

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue manieren.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

BBQ advies voor bereiding

Adriaan Oskam

Iedereen heeft weleens gebarbecued, met wisselend succes. Voor een geslaagde barbecue zoals deze bedoeld is, is de keuze van het vlees erg belangrijk. IdeaalCatering kan u niet alleen hierbij helpen, maar ook voor het succesvol bereiden van deze producten hebben wij diverse tips en een passend BBQ advies.

BBQ pakketten

De beste BBQ tips die u echt moet kennen!

Adriaan Oskam

In de zomermaanden staat bij IdeaalCatering alles in het teken van de barbecue! Omdat wij onze kennis graag met u delen, hebben wij voor u enkele BBQ tips. Ziet u nog BBQ tips die wij zijn vergeten? Laat het ons dan snel weten en wij voegen ze toe aan deze lijst!

Laat de barbecue thuis bezorgen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

Straatbarbecue

Bedrijfsbarbecue

Voor veel bedrijven is het een jaarlijks terugkomend iets… De barbecue! Maar ja, stelt u zich voor dat u degene bent die het mag regelen. De locatie heeft u gelukkig al; namelijk op eigen terrein.

Catering met aandacht & Ambacht Ideaalcatering

IdeaalCatering als catering bedrijf

Adriaan Oskam
|

Cateringbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u een feest wilt geven is er altijd wel een cateraar in de buurt te vinden. Dit lijkt positief, maar soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Welk catering bedrijf moet u nou kiezen? Vrienden en bekenden hebben allemaal weer andere aanbevelingen en ervaringen en ondertussen zit u met de handen in het haar. Elk cateringbedrijf heeft zich wel ergens in gespecialiseerd. Wij hebben onze specialisatie in buffetten. Maandelijks worden er nieuwe buffetten gemaakt en kunt u die via onze webshop bestellen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide keuze aan buffetten?