Volledig verzorgde BBQ catering in Meerkerk

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en BBQ

Genieten van een geheel verzorgde BBQ in Meerkerk

Het regelen van een familiebarbecue of bedrijfsfeest in Meerkerk, Lexmond, Noordeloos of Tienhoven kan erg veel tijd kosten. Wij begrijpen dat u deze tijd wel ergens anders voor kunt gebruiken en kunnen daarom al uw zorgen uit handen nemen. Met onze complete barbecuepakketten, drankarrangementen, desserts en partyverhuur is alles mogelijk!

Uw barbecue snel bestellen

Uw barbecue in Meerkerk, Lexmond, Noordeloos of Tienhoven is met een paar minuten geregeld:

  1. Kies uw favoriete barbecuepakket. Denk ook aan uw gasten met dieetwensen! Voor hen bieden wij vegetarisch, veganistisch, halal en puur barbecuepakket aan.
  2. Maak uw feest af met partyverhuur, een drankarrangement, dessert of personeel.
  3. Vul uw gegevens in en laat eventuele opmerkingen achter. Zodra de bestelling bij ons binnen is nemen wij contact met u op.
  4. In de week van levering spreken we samen het bezorgmoment af. De volgende werkdag (inclusief zaterdag) komen wij de spullen weer vuil ophalen.
  5. U betaalt achteraf per factuur, u kunt dan ook gelijk een review schrijven! Betaalt u liever contant bij levering? Laat dit ons dan weten!

Simpel hè?! En al vanaf 20 personen komen wij alle spullen gratis bij u in Meerkerk, Lexmond, Noordeloos of Tienhoven bezorgen. Als dit nog niet genoeg is om u te overtuigen doen wij ook nog eens de afwas voor u; allemaal inclusief!

Anderen laten hun ervaringen weten

Martin, cijfer 10.0

Ideaal catering is echt heel goed. Vooraf zijn zij heel duidelijk in de communicatie. Het geeft het gevoel dat het goed geregeld is. Op de dag zelf zijn zij heel efficiënt. Het feest gaat door en zij bouwen op. Goed personeel en ook dan wordt goed gecommuniceerd. En ze bouwen weer af, zonder te storen. De kwaliteit van het vlees en vis is super goed. En de prijs is heel goed. Kortom een echte aanrader.

Wat kunnen wij voor u doen?

Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen. Heeft u vragen over onze service of mogelijkheden, bekijk dan onze FAQ. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk mag u ook binnenlopen in onze slagerij in Lopik. Tot snel in Meerkerk, Lexmond, Noordeloos of Tienhoven!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Meerkerk?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking