BBQ benodigdheden

17,25 p.p.

5 soorten vlees: 2 stokjes kipsaté, kip-op-stok, ribeye, gemarineerde kogelbiefstuk en sparerib. Alles van ambachtelijke kwaliteit.

Inclusief: 4 soorten salade, pastasalade, rauwkost, stokbrood, kruidenboter, satésaus, diverse soorten saus, borden & bestek, servetten en BBQ met gasfles.

Overig: Het vlees komt uit eigen slagerij en de salades zijn mooi opgemaakt.

Categorie:
BBQ vlees
2 stokjes Kipsaté
Kip-op-stok
Ribeye
Gemarineerde kogelbiefstuk
Sparerib
Bijgerechten
Rundvleessalade(opgemaakt)
Kipkerriesalade(opgemaakt)
Eiersalade(opgemaakt)
Aardappelsalade(opgemaakt)
Pastasalade
Stokbrood en kruidenboter
Rauwkost
Saté- & knoflooksaus
BBQ- & cocktailsaus
Extra's
BBQ met bakplaat & gas
(Grillbarbecue in overleg)
Warmhoudpan (vanaf 20 pers.)
Broodmand + plank
Borden en bestek
Servetten
BBQ tangen
Bakboter
Afwasservice

Hoe ziet BBQ pakket De luxe eruit?

BBQ pakket De Luxe bestaat 5 verschillende soorten luxe vlees. De slagers van IdeaalCatering hebben dit BBQ vlees op ambachtelijke wijze voor u bereid. Naast het vlees is er natuurlijk ook voor prachtige bijgerechten gezorgd. De salades zijn mooi opgemaakt en het stokbrood is vers voor u afgebakken. Zelfs de afwas doen wij voor u!

Salades en Bijgerechten

BBQ benodigdheden

De levering van uw bestelling

Gekoelde levering: Wij leveren uw BBQ vlees en salades altijd gekoeld in thermoboxen. Hierin wordt het vlees geplaatst bij een temperatuur van 2 graden. Omdat wij een aantal koelelementen in de boxen doen, blijft het vlees lekker koud.

Ophalen en afwasservice: Wij komen de BBQ en overige spullen de volgende werkdag (incl. zaterdag) weer ophalen. U hoeft zelf niets af te wassen, dat doen wij voor u. De bezorger spreekt met u af, hoe laat u ons kunt verwachten.

Betaling: Betaling mag achteraf per factuur of contant bij levering. U mag zelf aangeven wat u het fijnst vindt.

BBQ pakket De luxe voor €17,25 p.p.

Voor dit BBQ pakket betaalt u €17,25 per persoon. Deze prijs is op basis van 20 personen, maar geldt ook als u voor totaal 20 personen of meer bestelt. Mocht u voor minder personen willen bestellen, kunnen wij in overleg kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op. De prijzen van onze BBQ pakketten zijn inclusief BTW.

Neem gerust contact met ons op!

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking