bbq puur
bbq puurbbq puur 2Ideaal-catering-BBQ-9RundvleessaladeEiersaladeVruchtenRauwkostBBQBBQ benodigdheden

17,95 p.p.

4 soorten puur vlees (gluten- en kruidenvrij): Speklap, kipfilet, biefstuk, varkensfiletlapje. (van ambachtelijke slager)

Inclusief: 2 Soorten(opgemaakte) salade, stokbrood, kruidenboter, rauwkost, satésaus, diverse soorten saus, borden & bestek, servetten en BBQ

Overig: Het vlees komt uit eigen slagerij en de salades zijn mooi opgemaakt.

Categorie:
BBQ vlees
Speklapje
Kipfilet
Biefstuk
Varkensfiletlapje
Bijgerechten
Huzarensalade(opgemaakt)
Aardappelsalade(opgemaakt)
Stokbrood en kruidenboter
Rauwkost
Saté- & knoflooksaus
BBQ- & cocktailsaus
Extra's
BBQ met bakplaat & gas
(Grillbarbecue in overleg)
Warmhoudpan (vanaf 20 pers.)
Broodmand + plank
Borden en bestek
Servetten
BBQ tangen
Bakboter
Afwasservice

Hoe ziet BBQ pakket Puur eruit?

Het BBQ pakket Puur bestaat uit 4 stukjes vlees en is geschikt voor mensen met een gluten- of kruidenallergie.  Naast het vlees is er natuurlijk ook voor prachtige bijgerechten gezorgd. De salades zijn mooi opgemaakt. Het BBQ pakket Puur wordt gescheiden geleverd om allergische reacties te voorkomen.

Salades & Bijgerechten

BBQ benodigdheden

De levering van uw bestelling

Gekoelde levering: Wij leveren uw BBQ vlees en salades altijd gekoeld in thermoboxen. Het vlees wordt hierin geplaatst met een temperatuur van 2 graden. Omdat wij een aantal koelelementen in de boxen doen, blijft het vlees lekker koud.

Ophalen en afwasservice: Wij komen de BBQ en overige spullen de volgende werkdag (incl. zaterdag) weer ophalen. U hoeft zelf niets af te wassen, dat doen wij voor u. De bezorger spreekt met u af, hoe laat u ons kunt verwachten om alles weer op te halen.

Betaling: Betaling kan bij IdeaalCatering achteraf per factuur of contant bij levering. U mag zelf aangeven wat u het fijnst vindt

BBQ pakket Puur voor €17,95 p.p.

Voor dit BBQ pakket betaalt u €17,95 per persoon. Deze prijs is op basis van 20 personen, maar geldt ook als u voor totaal 20 personen of meer bestelt. Mocht u voor minder personen willen bestellen, kunnen wij in overleg kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op.

Bedragen van onze bbq pakketten zijn inclusief BTW.

Neem gerust contact met ons op!

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking