IdeaalCatering, voor een barbecue offerte op maat!

Als BBQ specialist, krijg je aanvragen voor de BBQ in alle soorten en maten. Van een geheel georganiseerde barbecue inclusief styling voor een huwelijk, tot een buurt-barbecue. Omdat de wensen voor ieder feest uniek zijn, is het zaak om goed te weten wat de klant echt wil. Door de wensen van de klant goed te inventariseren, is het mogelijk om een goede barbecue offerte te maken, waar de klant echt wat aan heeft.

Vraag uw offerte aan

De aanvraag van een BBQ offerte aanvragen bij Ideaalcatering is duidelijk en overzichtelijk, en de offerte aanvraag is binnen 2 minuten doorlopen. U krijgt bij IdeaalCatering altijd binnen 24 uur antwoord op uw offerte aanvraag.

Wat willen wij van u weten?

Een goede offerte start met een goede informatie van de klant. Als u ons duidelijk vertelt wat u wenst, kunnen wij een offerte maken die zo goed mogelijk bij uw wensen aansluit. Daarom is het goed om vooraf over de volgende zaken na te denken:

1) Wanneer vindt de BBQ  plaats?

2) Wilt u ook gebruik maken van partyverhuur?

3) Wenst u een dessert?

4) Wilt u gebruik maken van ons drankarrangement?

5) Heeft u bediening of een kok nodig?

6) Wat is het budget

Het goed aangeven van het budget is erg belangrijk. Wij kunnen namelijk voor ieder budget een passende offerte maken. Wij vinden het belangrijk dat uw barbecuefeest een feest is wat bij u past. Daarom willen wij graag maatwerk leveren!  Dit kan vanaf minimaal 15 personen. Ook als u nog niet helemaal duidelijk heeft wat u nu exact wilt, kan onze barbecue offerte u een stap verder helpen. En bedenk goed, dat wij u overal mee kunnen en willen helpen!

andere artikelen