Het is altijd weer voor een BBQ!

Wel of geen bbq weer? Vanaf de vroege lente tot diep in de herfst is dat de vraag die mensen zich kunnen stellen bij mooie weersvooruitzichten. Want wat is er nu belangrijker dan een mooi weercijfer tijdens de barbecue? Maar wat nu als u een barbecue gepland heeft en het geen goed barbecueweer is? Vaak moet er dan van alles geregeld worden voordat er droog gebarbecued kan worden. De twee grootste problemen zijn vaak de wind en de regen. Er moet dan veel meer georganiseerd worden om de barbecue goed te laten verlopen.

Wanneer u niet wilt wachten op het mooie barbecueweer kunt u er ook voor kiezen om een partytent te gebruiken tegen de regen en gasheaters tegen de kou. Let op! Een partytent opzetten met slecht weer valt niet mee! Zorg dat de tent goed vast komt te staan met haringen, of maak de tent – als dit kan – vast met spanbanden.

Ook ’s winters is het BBQ weer

Wanneer u echt fanatiek bent in barbecueën en u zich niet laat afschrikken door het weer kunt u ervoor kiezen om ook in de winter te barbecueën. Hiervoor heeft IdeaalCatering de winterbarbecue in het leven geroepen! Om een winterbarbecue te organiseren moet u natuurlijk wel de juiste voorzieningen treffen. Denk hier bijvoorbeeld aan gasheaters, partytenten en een vuurkorf.

Kortom, barbecueën met een negatief weercijfer kan! Maar er moeten wel de juiste voorzieningen getroffen worden. IdeaalCatering wil u graag helpen met het organiseren van een BBQ. Wij houden het barbecueweer nauwlettend in de gaten, zodat u zonder zorgen zowel bij goed als bij slecht weer kunt genieten van een heerlijke barbecue!

Op zoek naar een lekker BBQ met dit weer?

andere artikelen