Een kijkje achter de schermen bij Slager Cor!

1) Waar komt jullie vlees vandaan?

Natuurlijk maken wij veel zelf, omdat wij een eigen slagerij hebben. Maar gelukkig werken wij ook veel met leveranciers, zodat wij niet alles zelf hoeven te doen. Neem nu de jongens van Houdijker, dit zijn echte vakmensen die een breed assortiment aan vers kwaliteitsvlees verzorgen. Eén van hun kernwaarden is ook de aandacht voor het dierenwelzijn en duurzaamheid.

2) Hoelang zit u al in het vak?

De slagerij heb ik van mijn werkgever overgenomen in 1986. Ik ben 6 jaar in dienst geweest om van hem het vak te leren. Daarvoor ben ik nog marinekok geweest bij de mariniers, tja dat waren mooie jaren..! De laatste jaren is er veel gebeurd bij ons in de slagerij, als klanten hier naar vragen kan ik er uren over praten..

3) Waarom een online slagerij?

Ideaalcatering levert uiteraard veel buffetten en BBQ’s, maar zeker rond de feestdagen is er veel vraag naar naar gourmet en lekker vlees. Daarom is het in december mogelijk om via onze site of het bestelformulier uw bestelling door te geven. De bestellingen zijn van maandag tot en met vrijdag op te halen bij onze vestiging aan de Rolafweg noord 53 te Lopik.

WORD JIJ ONZE VOLGENDE TEVREDEN KLANT?