Een kijkje achter de schermen bij Slager Cor!

1) Waar komt jullie vlees vandaan?

Natuurlijk maken wij veel zelf, omdat wij een eigen slagerij hebben. Maar gelukkig werken wij ook veel met leveranciers, zodat wij niet alles zelf hoeven te doen. Neem nu de jongens van Houdijker, dit zijn echte vakmensen die een breed assortiment aan vers kwaliteitsvlees verzorgen. Eén van hun kernwaarden is ook de aandacht voor het dierenwelzijn en duurzaamheid.

2) Hoelang zit u al in het vak?

De slagerij heb ik van mijn werkgever overgenomen in 1986. Ik ben 6 jaar in dienst geweest om van hem het vak te leren. Daarvoor ben ik nog marinekok geweest bij de mariniers, tja dat waren mooie jaren..! De laatste jaren is er veel gebeurd bij ons in de slagerij, als klanten hier naar vragen kan ik er uren over praten..

3) Waarom een online slagerij?

Klanten kunnen elke week t/m donderdag hun bestelling doorgeven via onze webshop, telefoon of bestelformulier. Op zaterdag zullen wij van 09:00 t/m 16:00 voor u klaarstaan, zodat u de bestelling kunt ophalen. Op deze manier hoeven wij niet elke dag in de slagerij aanwezig te zijn. U voordeel is dat wij daardoor de prijzen flink kunnen laten zakken.

4) Hoe ziet de toekomst er voor jullie uit?

Wij zien steeds meer een verschuiving van slagerij naar catering. De toekomst zal uitwijzen of het nog verstandig is om onze slagerij naast de catering te hebben. De reacties die wij krijgen bij de catering zijn zo overweldigend dat wij die koers graag willen doorzetten.

WORD JIJ ONZE VOLGENDE TEVREDEN KLANT?