Alle medewerkers bij IdeaalCatering hebben één ding gemeen: wij maken onze klanten graag blij. Ons team bestaat naast jonge, creatieve en gezellige medewerkers, ook uit ervaren vakmensen. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar ze over praten. Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagde BBQ of buffet.
Cor Oosterom
Ervaring: 40+ jaar
Opleiding: Slagersvakschool
1980: Medewerker keuken mariniers
1982-2019: Keurslagerij Oosterom
2019-heden: Kok en het luisterend oor van IdeaalCatering
Cor is eigenaar van IdeaalCatering en onze ervaren keurslager. Hij heeft verstand van al het ambachtelijke vlees dat bij ons bereid wordt. Ook kan het personeel altijd bij Cor terecht voor een bakkie koffie of een pepermuntje.
Frank Oosterom
Ervaring: 10+ jaar
Opleiding: Master Bedrijfskunde aan de UvA
2012-2018: Van Lanschot Bankiers
2018-heden: Het commerciële en creatieve brein van IdeaalCatering
Frank is eigenaar van IdeaalCatering en is onze verkoopspecialist. Hij houdt zich vooral bezig met de marketing en het helpen van klanten. Bij een belletje is de kans ook groot dat u hem aan de lijn krijgt.
Adriaan Oskam
Ervaring: 10+ jaar
Opleiding: Boekhouding
2013-2016: Boekhouder GBI
2018-heden: Vliegende kiep en schatkistbewaarder van IdeaalCatering
Adriaan is eigenaar van IdeaalCatering en verantwoordelijk voor de financiële administratie en inkoop. Ook zorgt hij ervoor dat alles met betrekking tot de kantoor lunches, en activiteiten op de werkvloer goed verlopen.
Cynthia Stigter
Cynthia is binnen het bedrijf de floormanager en van alle markten thuis, daarmee is ze een echte allround medewerker. Van salades opmaken tot routes rijden, maar ook bij lunchcatering of kantoorwerk is zij altijd inzetbaar.
Moniek Oosterom
Moniek is het creatieve brein achter de lunchmenu’s en is altijd bezig met het bedenken van nieuwe broodjes. Zo zorgt ze ervoor dat er elke week weer lekkere, gevarieerde broodjes op het menu van de kantoorlunches staan.
Henny Oosterom
Henny kan de mooiste salades opmaken van heel Nederland. Voor elke BBQ of buffet zorgt zij dat de salades er tot in de kleinste details prachtig uitzien. En met dit extra beetje liefde, smaken ze extra lekker.
Hoe het allemaal begon
Het bedrijf IdeaalCatering B.V. is opgericht in 2013, door de vrienden Adriaan Oskam en Frank
Oosterom. Beiden werkten al jaren in de weekenden in de slagerij van Cor Oosterom in Lopik.
Adriaan had net zijn opleiding tot boekhouder achter de rug en Frank was nog bezig met zijn
studie bedrijfskunde. Het ondernemersbloed kruipt toch waar het niet gaan kan en samen
kwamen ze op het idee om online complete BBQ’s en buffetten aan te bieden.
Dit bleek een succes en in 2015 zijn Keurslagerij Oosterom en IdeaalCatering gefuseerd.
Cor, Adriaan en Frank hebben allemaal compleet andere kwaliteiten en achtergronden en
juist die onderlinge verschillen zijn belangrijk om succesvol te zijn. Vakmanschap is
onmisbaar als cateraar, maar ook marketing en commercie zijn hiervoor essentieel.
De catering wordt bereid in Lopik. Lopik is centraal gelegen op de grens van de provincie Utrecht en Zuid-Holland dicht bij de plaatsen
IJsselstein, Woerden, Gouda, Schoonhoven en Bergambacht. Door deze centrale ligging is het mogelijk om uw barbecue of buffet in heel
Nederland te laten bezorgen.
Meest populair
Onze laatste tips
Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue manieren.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!