Ontstaan van IdeaalCatering:

Het bedrijf IdeaalCatering B.V. is opgericht in 2013. De eigenaren hebben jarenlange ervaring in een gerenommeerde  keurslagerij en besloten om dit uit te breiden op het gebied van totale catering.

In eerste instantie werd het idee opgevat om alleen barbecues te verzorgen, maar al snel bleek dat er een grote vraag is naar buffetten en relatiegeschenken. In een korte tijd is IdeaalCatering uitgegroeid tot een landelijk opererende cateraar. Dat de klanten van IdeaalCatering vanuit het hele land bestellen heeft te maken met de toegankelijke website en eenvoudige bestelwijze.

Onderscheiden

Waar veel bedrijven zich alleen richten op eigen kwaliteiten probeert IdeaalCatering te kijken naar de wens van de klant! Wij staan erop dat klanten goed en serieus geholpen worden, met oog voor de wereld om ons heen. Daarom houden we, waar dat kan, rekening met het milieu, de natuur, de dieren en uw wensen. Wij houden van eerlijke handel: boeren verdienen een eerlijke prijs voor hun producten. U bent die mening vast ook toegedaan; alleen zo kunt u blijven genieten van een (h)eerlijk stukje vlees. Met onze ervaring, enthousiasme en kennis willen wij u hierin graag overtuigen!

Sommige klanten vinden het waardevol om hun ervaring met IdeaalCatering te delen met anderen. Wij vragen hen dan om een referentie te schrijven, die wij op onze site vermelden met als doel om te proberen u vooraf al ons vertrouwen te geven. Mocht u een referentie over ons willen schrijven? Vul dan hier het contactformulier in

 

Feestlocaties IdeaalCatering

Naast catering biedt IdeaalCatering de mogelijkheid om uw feest geheel naar eigen wens en stijl in te richten. U kunt hierbij denken aan themafeesten, bruiloften etc. Klik hier voor wat impressie foto’s.
Heeft u geen locatie om uw feest te geven? IdeaalCatering biedt meerdere locaties aan waar uw feest gevierd kan worden! Klik hier voor ‘feestlocaties’.

Op deze site bieden wij u ook een breed scala aan verhuurproducten aan, zoals tenten, stoelen, tafels en een biertap. Klik hier voor ‘verhuurproducten’. Mocht u producten willen huren die niet op de website staan, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen zorgen voor een passende oplossing.

BBQ Blog

Omdat wij veel vraag kregen naar tips en informatie voor de barbecue hebben wij ervoor gekozen om een speciale BBQ Blog te maken. Hier vermelden wij alle belangrijke informatie voor uw barbecue. Hier vindt u informatie over het organiseren van uw barbecuefeest, tips voor barbecuevlees en nog veel meer! Klik hier voor ‘BBQ Blog’.

Kwaliteit gewaarborgd!

Kwaliteit van het barbecuevlees staat bij ons altijd centraal, daarom hebben wij nauwe banden met  een gerenommeerde Keurslager. Op deze manier wordt de kwaliteit van uw barbecuevlees continu gecontroleerd en zal deze altijd gewaarborgd zijn.

Samenwerkende partners

De beste BBQ Specialist van Nederland worden doe je niet alleen. Dat doe je met de hulp van een aantal samenwerkende partners.

IdeaalCatering, daar kunt u uw ideale barbecue bestellen!!