Boek onze beste BBQ kok

Adriaan Oskam

Boek onze beste BBQ koks!

Bent u op zoek naar de complete service voor uw BBQ feest? Dan zit u bij IdeaalCatering helemaal goed. Wij leveren naast complete BBQ pakketten ook all-in feesten met tenten, tafels en stoelen. Om te zorgen dat u zich tijdens de BBQ nergens zorgen over hoeft te maken, is het ook mogelijk om één van onze beste BBQ koks in te schakelen. Organiseert u een feestje of evenement voor een grote groep, of bij ons in de buurt? Neem contact met ons op, en dan laten wij u weten of onze koks voor uw feest beschikbaar zijn. Zo is een complete BBQ bij IdeaalCatering ook écht compleet!

 

De toegevoegde waarde van een barbecue kok

Een barbecue kok kan ervoor zorgen, dat uw gasten tijdens het feest de gehele avond kunnen kletsen en genieten, zonder dat men zich hoeft te wagen aan het bakken en braden van het vlees. Soms kan het het zelf moeten bakken van het vlees een belemmering zijn voor mensen om te gaan barbecueën. Voor deze mensen, en de mensen die liever tijd steken in hun tafelgenoot dan in het BBQ-vlees hebben wij de BBQ-kok in het leven geroepen. Een barbecue kok is de gehele avond bezig met het garen van het vlees. Hij doet dit op een professionele wijze en hierdoor krijgt u altijd het beste stukje BBQ-vlees. Bij de kok kunt u zelfs aangeven of u het vlees medium of rare gebakken wilt hebben.

 

Wat voor BBQ pakketten past het beste bij u?

Uw ideale BBQ pakket is waarschijnlijk anders dan die van uw buurman. Daarom hebben wij verschillende soorten BBQ pakketten samengesteld. Deze verschillen in soorten BBQ vlees, en dus ook in prijs. Het goedkoopste BBQ pakket is het Populaire Pakket, maar we hebben ook een Ideaal BBQ pakket met stukjes sparerib, kip-op-stok, varkensmignonette, grillburger en kipsaté. Mocht u nu helemaal uit willen pakken, dan voelt u wellicht wat voor BBQ Bourgondisch; dit is het pakket met de meeste soorten BBQ vlees!

Heeft u vragen of wilt u graag dat wij met u meedenken voor het organiseren van een fantastische barbecue? Neem dan contact met ons op!

 

Ook je barbecuefeestje volledig verzorgd?

[/vc_column_text]