Catering bestellen in Zeist

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

DE LEKKERSTE EN LEUKSTE CATERING IN ZEIST EN OMGEVING

Stel u woont in midden Nederland en u wilt een feestje geven. Dan bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres. Wij leveren catering in Zeist en omgeving. Of het nu catering is voor uw familie in Driebergen, personeel, uw eigen bruiloft in Bunnik, verjaardag in Austerlitz of buurt-BBQ in Rijsenburg, het maakt niet uit. Er is altijd wel een reden om een feestje te geven waarbij lekker gegeten mag worden.

Een essentieel onderdeel voor een geslaagd feest is natuurlijk het eten. Bij IdeaalCatering kunt u naast het bestellen van een koud en warm buffet, kiezen voor een BBQ, hapjes en nog veel meer! Wij kunnen alles zelfs voor u klaarzetten, zodat u zelf alleen maar hoeft te genieten van uw feest.

Wij leveren veel catering in Zeist en omgeving. Voor buffetten in Zeist, Bunnik, Austerlitz, Driebergen en Rijsenburg kunt u IdeaalCatering inschakelen. Ook het verzorgen van een drankarrangement behoort tot de vele mogelijkheden. Wij leveren zowel met als zonder alcohol uw drankarrangement. Bent u ook op zoek naar de kroon op uw buffet, namelijk het  dessert? Bekijk de mogelijkheden van onze dessertbuffetten online!

KOUD EN WARM BUFFET IN ZEIST

Wij leveren uw buffet of andere catering in regio Zeist af op uw aangegeven tijd. Dit kan zowel koud als warm zijn. Het warme buffet leveren wij in ‘chafing-dishes’. Zo blijft het buffet de gehele tijd warm indien nodig!

Na afloop van uw buffet komen wij de spullen weer ophalen en indien nodig de opgezette tafels, tenten en stoelen weer opruimen. U hoeft niets aan de afwas te doen! Zo kunt u optimaal genieten van het feest.

Het is ook mogelijk om uw feest aan te laten kleden door een styliste. Bediening of een kok kunt u ook aan uw bestelling toevoegen. Wij zorgen dat u geheel ontzorgd wordt en optimaal kunt genieten van uw feest.

WAAROM IDEAALCATERING?

Er zijn 7 redenen om voor Ideaalcatering de kiezen;

 1. Gratis levering: IdeaalCatering levert gratis in de regio Zeist. Wij hebben veel ervaring in het regelen en bezorgen van een onvergetelijke dag. Tenten, stoelen, tafels, kortom alle benodigdheden zijn bij ons aanwezig.
 2. 100% ambachtelijk: wij hebben een eigen slagerij waardoor alle producten vers en ambachtelijk worden klaargemaakt.
 3. Afwasservice: wij halen alles volgens afspraak op en doen voor u de afwas.
 4. De prijs: u ziet het zelf af, voor de prijs kunt u het zelf niet maken.
 5. Kwaliteit: omdat wij een eigen slagerij hebben, is de kwaliteit van de producten altijd top!
 6. Enthousiaste klanten: gemiddelde klantbeoordeling van een 9.1.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Daniëlle, cijfer 10.0

Het cijfer zegt genoeg; super tevreden over alles. Service, levering, het eten, de sfeer. Kortom een top avond gehad tijdens ons jaarlijks sinterklaasfeest.
Bedankt!

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Zeist?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking