CATERING VOOR BEDRIJVEN

Op zoek naar een cateraar voor een bedrijfsdiner, bedrijfslunch, bedrijfsontbijt of een andere bedrijfsgelegenheid? Dan ben je aan het goede (web)adres bij Ideaalcatering. Met onze gratis en tevens snelle bezorging maken wij van jouw bestelling een feest!

Catering voor bedrijven

Ideaalcatering heeft veel te bieden als het gaat om zakelijke catering voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden voor de mensen die overwerken, maar ook aan een lunch tijdens een vergadering of receptie of de catering tijdens het jaarlijkse personeelsfeest.

Wat heeft Ideaalcatering te bieden?

Bedrijfsmaaltijden:

Wij leveren dagelijks maaltijden voor overwerkers. Wekelijks maken wij een lijst met diverse maaltijden, waar de overwerkers uit kunnen kiezen. Mocht je hier geïnteresseerd is zijn, kun je contact opnemen met Adriaan Oskam.

Buffetten:

Onze buffetten worden warm geleverd en zijn inclusief borden, bestek, stokbrood, kruidenboter, opgemaakte salades en rauwkost. Wij hebben verschillende buffetpakketten samengesteld. Deze zijn gebaseerd op verschillende keukens. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Italiaans buffet, maar ook een Frans- en Hollands buffet. Natuurlijk kunnen wij ook aan dieetwensen voldoen. Als je het pakket liever zelf samenstelt, is dat ook mogelijk.

Borrels:

Bij een echte zakelijke cateraar mogen ook de borrels niet ontbreken. Een drankarrangement heb je al voor €2,60 per uur en wij hebben ook een breed assortiment aan hapjes. Voor een vrijdagmiddagborrel op kantoor is de hapjespan uitermate geschikt!

Verhuur:

Mocht je ook nog tafels, stoelen, tenten of andere zaken nodig hebben, dan kun je ook bij IdeaalCatering terecht. Wij hebben namelijk alles onder één dak.

Enthousiast geworden over onze zakelijke catering voor bedrijven? Bekijk dan snel onze buffetpakketten. Stel je liever jouw eigen buffet samen? Dan is dat ook geen probleem bij IdeaalCatering. Ons motto is niet voor niets: iedere bestelling is een feest!

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking