Kerstbuffet Catering

Kerstbuffet catering

We naderen weer het einde van het jaar. Daarom kunt u bij IdeaalCatering terecht voor uw kerstbuffet catering.

Wij verzorgen uw kerstbuffet catering tot in de puntjes. Aan het einde van het jaar vindt iedereen dat er lekker gegeten mag en moet worden. Maar u heeft vast meer te doen dan uren in de keuken staan. Daarom kunt u ervoor kiezen om IdeaalCatering alles tot in de puntjes voor u te laten regelen zodat u kunt genieten van onze kerstbuffet catering.

Voor groepen vanaf 12 personen, maar ook voor zeer grote groepen. Of het nou is voor familie, vrienden of voor uw personeel het kan allemaal!

 

Met Kerst moet u pieken

Kerstbuffet catering is niet zomaar iets. U wilt het uiteinde van het jaar niet onopgermerkt voorbij laten gaan. Daarom bieden wij in de maand december vanaf 5 december ons speciale kerstbuffet aan vanaf €28,95 per persoon.

De levering van uw kerstbuffet

Wij leveren vanaf 15 personen gratis door heel Nederland. Wij leveren met de kerst uitsluitend traiteur (gekoeld). Bij koude levering, kunt u al het eten in de thermoboxen laten zitten tot 1.5 uur voordat u wilt gaan eten.  1.5 uur voordat u wilt gaan eten steekt u de branders aan. Het buffet warmt dan au bain marie op.  Bij ons buffet leveren we standaard; borden en bestek, servetten, opscheplepels en als ‘bijna-klap-op-de-vuurpijl-voor-kerst’ doen wij ook nog eens gratis de afwas. U kunt ons voor een vrijblijvende offerte altijd mailen, met daarin uw wensen en ideeën. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar of via whats-app.

Speciale buffet wensen

Mocht u voor uw warm en koud buffet andere wensen hebben, dan kunnen wij het het buffet geheel naar uw wens aanpassen. Om het buffet geheel naar uw wens aan te passen, is het belangrijk om dit goed te bespreken. U kunt hiervoor het contact formulier invullen, of u belt met nummer 0348-553222

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?