De opbrengst van deze locatie is voor Woord & Daad! Een prachtige locatie gelegen in Waarder.

Categorie:

Deelverhuur ’Nooitgedacht’

Met het vieren van een feest op onze locatie steunt u de stichting Woord en Daad met onderstaand omschreven doel. Alle winst van uw feest gaat naar dit doel.

Woord en Daad verbindt vanuit Bijbels perspectief mensen wereldwijd in de strijd tegen armoede.

Bangladesh is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. De totaal 166 miljoen inwoners leven op een oppervlakte welke slechts vier keer zo groot is als Nederland. Als gevolg van de overbevolking leven veel mensen op plaatsen waar ieder jaar weer overstromingen zijn. Door het ontbreken van een veilige huisvesting belandt een gezin al snel in een spiraal van armoede. Op het platteland heerst vaak grote armoede. Men leeft in bouwvallige huizen en heeft meestal geen toegang tot de meest fundamentele woonfaciliteiten zoals water, riolering, elektriciteit en gezonde ventilatie.

Woord en Daad werkt samen met lokale organisaties  aan de bouw van duurzame, low-cost huizen met goede water– en sanitaire voorzieningen voor arme Bengaalse families in rurale gebieden. ‘Nooitgedacht deelverhuur’ ondersteunt dit huizenbouwproject. Alle winst is bestemd voor stevige huizen in Bangladesh. Hiermee kunnen wij, en ook u, een wereld van verschil maken voor de arme gezinnen in Bangladesh.

gelegen aan de Westeinde in Waarder…
is zeker het bezoeken waard!
De opbrengst is namelijk voor ‘Woord en Daad’!

 

U kunt de voormalige deel op afspraak huren. Een zeer geschikte ruimte voor feesten, partijen en vergaderingen in besloten kring.

 

Let op!

Wanneer u deze locatie wilt huren neem dan voortijdig contact met ons op!

 

Trouwen op locatie

trouwen in Nooitgedacht

 Trouwen op locatie kan ook bij ons! Vanaf 2013 hebben er verschillende huwelijksvoltrekkingen plaatsgevonden op Nooitgedacht. Onderaan deze pagina ziet u afbeeldingen van de reeds voltooide huwelijksvoltrekkingen. Vinden jullie het leuk om het officiële gedeelte van de dag met een informele sfeer te combineren? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Deelverhuur Nooitgedacht.

Routebeschrijving:

Op de snelweg (A12) neemt u afrit Nieuwerbrug, vervolgens rijdt u richting Driebruggen. Voordat u de bebouwde kom binnenrijdt, nog voor het bord ‘Driebruggen’, slaat u rechtsaf het Westeinde in.
routebeschrijving Nooitgedacht