heeft de lekkerste BBQ’s van Nederland. Ons vlees komt namelijk uit eigen slagerij waar het wordt klaargemaakt door een ambachtelijke slager. Wij bezorgen door heel Nederland onze BBQ pakketten, maar ook tenten, tafel en alles wat u nodig heeft voor een leuk feest. Op onze site kunt u uw barbecue bestelling zelf samenstellen, maar u mag ook altijd bellen. Wij denken dan graag met u mee over de perfecte invulling van uw BBQ. Volg de 3 stappen naar een geslaagde barbecue en beleef een onvergetelijk BBQ feest.

Online barbecue bestellen

Stap 1: Stel uw Ideale BBQ pakket samen

IdeaalCatering biedt verschillende soorten BBQ pakketten. U kunt kiezen voor een compleet BBQ pakket en/of een groepspakket.

Compleet BBQ pakket: In onze complete BBQ pakketten vindt u naast het barbecue vlees ook borden, bestek, BBQ met gasfles, sauzen, satésaus, opgemaakte salades en stokbrood met kruidenboter.
Groepspakketten: In onze groepspakketten hebben wij ook tenten, tafels en stoelen opgenomen.
Drankarrangementen: Ons drankarrangement is “all you can drink” en is per uur te bestellen.
Partyverhuur: Hier kunt u alles huren wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Denk hierbij aan bijv. tenten, tafels, stoelen en heaters.

barbecue offerte

Stap 2: Geef uw BBQ bestelling door

U kunt op verschillende manieren uw BBQ bestelling plaatsen. U kunt uw bestelling online, telefonisch of via het contactformulier doorgeven. Geef bij uw bestelling duidelijk aan wat het aflever adres is.

De IdeaalCatering  24/7 online BBQ shop: U kunt zelf uw BBQ bestelling samenstellen en  dag en nacht uw bestelling plaatsen.
De BBQ telefoon: Natuurlijk kunt u ook eerst bellen met de BBQ telefoon op 0348-342140. Een van onze medewerken denkt dan met u mee en geeft u handige tips.
Via ons contactformulier kunt u ook uw wensen aan ons doorgeven. In alle gevallen zullen wij u een bevestiging sturen met hierin een overzicht van uw bestelling.

BBQ thuisbezorgd

stap 3: De levering van uw BBQ bestelling

Wij leveren uw BBQ pakket op afgesproken plaats en dag. De bezorging is gratis* door heel Nederland.

Bezorgtijden: Omdat wij onze routes vooraf plannen, kunt u een altijd een voorkeurstijd doorgeven. Mocht u nu een expliciete wens hebben i.v.m. de tijd van bezorging is dat mogelijk maar kunnen wij daar €15,- extra kosten voor in rekening brengen.
Gekoelde levering: Wij leveren uw BBQ vlees en salades altijd gekoeld en thermoboxen. Het vlees wordt hier in geplaatst met een temperatuur van 2 graden. Omdat wij altijd een aantal koelelementen in de boxen doen, kan het vlees daarin voldoende koud blijven.
Ophalen en afwasservice: Wij komen de BBQ en overige spullen de volgende werkdag (incl. zaterdag) weer ophalen. U hoeft zelf niets af te wassen, dat doen wij voor u. De bezorger spreekt met u af, hoe laat u ons kunt verwachten om alles weer op te halen.
Betaling: Betaling mag bij IdeaalCatering achteraf en kan contant, per pin of via factuur. U mag zelf aangeven wat u het fijnst vindt

Klik hier om alles te lezen over de bezorging van uw BBQ Bestelling.

Weet u al wat u nodig heeft voor uw BBQ feest?

De bezorging van uw BBQ bestelling

Uw barbecue bestelling wordt bij u thuisbezorgd en weer opgehaald. Wij doen de afwas voor u en betalen mag zelfs achteraf! U krijgt van ons bij aflevering altijd professionele uitleg over het vlees, salades en de BBQ. Het vlees en de salades worden altijd gekoeld geleverd. In de video ziet u op wat u kunt verwachten bij een BBQ levering van IdeaalCatering

Neem contact met ons op

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking