Meer dan 1600 recepten

Met een keuze uit meer dan 1600 recepten, kunt u bij elke gelegenheid bij ons terecht! Wij slagers krijgen voldoende input vanuit de organisatie voor nieuwe producten en recepten.

Speciale wensen en diëten is bij ons echt geen probleem!

De kans is groot dat u mensen op uw gastenlijst heeft staan die speciale dieetwensen hebben. Glutenvrije of vegetarische wensen komen veel voor en zijn belangrijk om goed in de gaten te houden. Wanneer u deze wensen over het hoofd ziet kan dit tot heel vervelende situaties leiden. Wij hebben al onze producten in een allergenen database gezet, zodat wij de wensen kunnen waarborgen!

IdeaalCatering begrijpt het belang van een maaltijd die echt voor iedereen een succes is. Daarom zijn wij gespecialiseerd in de meest uiteenlopende en afwijkende wensen. Uiteraard hebben wij veel vegetarische producten in ons assortiment, maar ook gluten en lactose vrije producten zijn leverbaar. Deze bereiden wij met zorg in een daarvoor geschikte omgeving. Daarnaast kunnen wij desgewenst van biologische producten gebruik maken om een verantwoorde, biologische maaltijd te serveren.

Ook hebben wij diverse mogelijkheden op het gebied van halal of koosjer vlees en kunnen wij rekening houden met allergieën. Samen met u zullen wij een maaltijd samenstellen waar iedereen van kan genieten!

Bent u net zo enthousiast als de klanten die u voorgingen? Kijk dan snel welke buffetmogelijkheden bij u passen.

Belt u ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden!

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking

  andere artikelen