Onze invulling aan de maatregelen rondom het Coronavirus

Ja, u kunt natuurlijk nog gewoon bij ons bestellen, wel eens waar met een paar kleine aanpassingen.. Lees hieronder wat dit voor u betekent.

Bij IdeaalCatering nemen wij de maatregelen van het RIVM erg serieus. Wij letten nu nóg meer op hygiëne en zorgen voor uw en onze veiligheid. Binnen het bedrijf hebben wij daardoor verschillende maatregelen genomen:

 • Te alle tijden dragen wij handschoentjes en haarnetjes in verband met hygiëne. Regelmatig zorgen wij voor nieuwe, schone handschoenen en haarnetjes.
 • Wij wassen extra vaak onze handen. Bij binnenkomst en het verlaten van het bedrijf, voor en na elke nieuwe handeling.
 • Binnen ons bedrijf wordt alles extra goed schoongemaakt en schoongehouden.
 • Het ventilatiesysteem staat dagelijks aan om voor voldoende frisse lucht te zorgen.
 • Wij vragen u om alle spullen buiten neer te zetten, zodat de chauffeur niet in uw locatie of woning hoeft te komen
 • Al onze chauffeurs dragen latex wegwerp handschoentjes.
 • In elke bestelauto is desinfecterende zeep aanwezig voor de chauffeur om zijn handen veelvuldig te ontsmetten.

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222)

Een buffet bestellen

Een buffet bestellen kan vanaf 15 personen en wordt dan gratis aan huis bezorgd. Wilt u onder de 15 personen bestellen? Vul dan het contactformulier in, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden.

U krijgt naast het eten bij ons ook nog:

 • Opwarmschalen, opscheplepels en brandpasta
 • Borden en bestek
 • Servetten
 • Broodmand en broodplank

Ook  vegetarische, gluten- en lactosevrije en halal producten zitten in ons assortiment . In onze buffetpakketten kunt u deze producten vinden. Deze pakketten kunt u al vanaf 1 persoon bestellen.

Nee, voor de kinderen hebben wij geen speciaal buffetpakket. U kunt bij ons wel extra chafingdishes huren. Hier kunt u producten in warm houden zoals patat voor de kinderen. Om een goede inschatting te maken voor het aantal personen, kunt u ervoor kiezen kinderen t/m 12 jaar voor de helft mee te rekenen.

Ja dit kan tot een week voor de levering. U kunt dit het best via de mail aan ons doorgeven. Op deze manier hebben we dan gelijk het contact over de bevestiging van de bestelling + het aantal personen.

Wij leveren het buffet compleet bij u af inclusief chafingdishes (incl. branders), porseleinen borden, rvs bestek, broodmand, broodplank en servetten. Nadat het buffet is klaargezet zullen we het buffet helemaal met u doorlopen en de gerechten toelichten. Om de verzorging nog completer te maken doen wij de afwas voor u!

Ja u kunt voor bestellingen boven de *€ 500,- verhuurartikelen bestellen. Onze verhuurartikelen kunt u vinden op onze website. Bent u benieuwd welke artikelen dit zijn, klik dan hier

*Losse tafels om het buffet op te zetten valt niet onder de € 500,- regeling. Deze kunt u dus altijd los bij bestellen.

Eén van de redenen waarom mensen voor IdeaalCatering kiezen is dat wij voor u afwas doen! Als u ervoor zorgt dat alles netjes terug gezet wordt in de bijbehorende box, zorgen wij voor de rest. Mochten er foodproducten over zijn, dient u dit zelf te houden.

Bij een warme levering, leveren wij alles in tempexboxen. Dit zijn boxen die ervoor zorgen dat warme producten die daar in gaan voldoende warm blijven tot wij op locatie zijn. Op locatie worden alle warme gerechten in chafing dishes geplaatst en worden de branders aangestoken. Zo blijft alles wel 3 uur goed warm!

Wanneer u vragen hebt over uw bestelling, kunt u ons het beste een mailtje sturen. Wij proberen altijd binnen 24 uur een reactie te geven. Heeft u een klacht over de bestelling of bij de levering kunt u ons ook altijd bereiken op 0348-553222.

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222)

Betaling en levering

De bezorging van uw buffet is vanaf 15 personen gratis in de volgende provincies:  Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Zuid-Hollandse Eilanden, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland & Noord-Limburg.

De levering van uw buffet is gratis vanaf 15 personen gratis in de volgende provincies: Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Zuid-Hollandse Eilanden, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland, Noord-Limburg. Mocht u nu met minder dan 15 personen zijn, neem dan ook altijd even contact met ons op. Als wij in de buurt zijn, komen wij uw bestelling alsnog graag bij u bezorgen. Natuurlijk is er dan altijd de mogelijkheid om uw bestelling bij onze vestiging in Lopik af te komen halen.

Wegens geloofsovertuiging zijn wij op zondag gesloten. Alle bestellingen die voor zondag zijn, leveren wij op zaterdag. Bij een koude levering zorgen wij voor extra koelelementen. Let op! De stokbroden voor zondag krijgt u onafgebakken. U kunt de stokbroden afbakken in 11 minuten op 210 graden.

Alle prijzen die u op onze website vindt zijn inclusief BTW. De BTW wordt ook altijd vermeld op de factuur.

Wanneer de levering geweest is, krijgt u van ons een factuur via de e-mail. U kunt deze dan overmaken of met iDEAL betalen. Wanneer u de bestelling bij levering contant wilt betalen, kunt u het geld meegeven aan onze bezorgers. Vraag dan of de bezorger een handtekening zet bij de pakbon. Deze kunt u dan in uw administratie bewaren.

Komt u uw bestelling afhalen bij ons in de winkel? Dan kunt u bij ons betalen met de pinpas.

Bij elk buffetpakket op onze website is de afwas inclusief. Hier worden dus geen extra kosten voor berekend.

Er worden geen kaartjes bij het buffet geleverd. Bij een warme levering neemt de bezorger alle producten even met de klant door.

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222)

Wijzigen of annuleren

a. Binnen 3 dagen voor de beoogde datum van de Opdracht: 100%;
b. tussen 7 en 3 dagen voor de beoogde datum van Opdracht: 50%;

Producten toevoegen is altijd mogelijk tot een week voor levering. Via de e-mail kunt u dit aan ons doorgeven.

Wilt u uw adres aanpassen? Dit kan tot een week voor levering.

Het makkelijkste is om een week vooraf het definitief aantal personen door te geven. Dit voorkomt tussentijdse aanpassingen.

U kunt via deze link al onze algemene voorwaarden vinden. Wanneer u een bestelling bij ons plaats, gaat u ook akkoord met deze voorwaarden.

Het liefst hebben wij alle vragen per e-mail. Vul ons contactformulier in en wij geven u z.s.m. antwoord. Bellen mag uiteraard ook (0348-553222)

Een buffet pakket bestellen

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit een van onze pakketten kiezen!

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet tussen? Of wil je toch graag één van onze medewerkers spreken voordat u een buffetpakket bestelt bij IdeaalCatering? Dat kan!