Lunch aan huis laten bezorgen

Adriaan Oskam

Een lunch regelen was nog nooit zo eenvoudig. Als u een lunch bestelt bij IdeaalCatering hoeft u er niet aan te twijfelen dat er een heerlijke lunch bij u op tafel komt. En om het feest nog completer te maken komen wij dit zelfs bij u thuis afleveren. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het lekkere eten. Ideaal dus!

 

Variatie aan lunchpakketten

Op onze website vindt u verschillende lunchpakketten waar u uit kunt kiezen. Hiermee kunt u het zo uitgebreid of simpel maken als u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld Lunchbuffet Populair, wat bestaat uit verschillende soorten belegde broodjes. Of ons Lunchbuffet Compleet, waarbij u naast lekkere broodjes ook salades, wraps en fruit bij uw pakket krijgt.

 

De bezorgservice van IdeaalCatering

In de week van levering laten wij u per mail weten hoe laat onze bezorger ongeveer bij u voor de deur zal staan. Dan gaan onze medewerkers hard aan de slag om van uw lunch een feestje te maken. Als uw lunch klaargemaakt is wordt deze daarna gekoeld ingepakt zodat uw lunch vers bij u kan worden afgeleverd. Nadat u lekker heeft gegeten kunt u de spullen buiten de deur neerzetten, of op de plek die u heeft afgestemd met de bezorger. Dan komen wij de volgende dag de vaat ophalen.

 

Gespecialiseerd naar uw wensen

Zijn de lunchpakketten op onze website nog niet helemaal naar wens? Neem contact met ons op, dan denken wij graag met u mee! We hebben verschillende opties voor uw dieetwensen. Zo kunnen we de lunch vegetarisch, veganistisch of halal klaarmaken. Of de lunch aanpassen op allergenen.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Vul de postcodechecker op onze website in om te checken of wij ook bij u bezorgen.

Een helpende hand tijdens uw feest

Het organiseren van een feest is vaak spannend. Alles moet op tijd klaar zijn, u mag niets vergeten en uw gasten zijn vaak veeleisend. IdeaalCatering weet dit ook en biedt u een helpende hand. Wij denken met u mee en bezorgen uw bestelling precies op het juiste moment.

Zelf zetten we alles klaar, we nemen desgewenst tafels, stoelen en andere materialen mee. Ook voor de aankleding wordt gezorgd. IdeaalCatering bezorgt uw lunch, waar en wanneer u dat maar wilt! Dit alles voor zeer voordelige prijzen.