Lunchbuffet bestellen

Adriaan Oskam

Het bestellen van een lunchbuffet is nog ooit zo makkelijk geweest als bij IdeaalCatering. U heeft gegarandeerd een lekkere en verzorgde lunch op tafel staan! Als final touch komen we de lunch bij u thuis leveren én halen wij de vuile vaat weer bij u op.

 

Diversiteit aan lunchbuffetten

Bij IdeaalCatering bieden we de lekkerste lunchbuffetten aan in allerlei verschillende pakketten. Zo kunt u zelf kiezen welk pakket u het lekkerst lijkt, en wij maken het voor u! Op onze website vindt u de verschillende lunchbuffetten waar u uit kunt kiezen. Zo bieden wij lunchbuffet Populair, wat bestaat uit verschillende soorten belegde broodjes. Of lunchbuffet Ideaal, waarbij u naast lekkere broodjes onder andere ook wraps bij u pakket krijgt.

 

Hoe werkt het bestellen van een lunchbuffet?

Als u uitgekozen heeft welk lunchbuffet u het lekkerst lijkt kunt u gemakkelijk via de postcode checker op onze website kijken of wij bij u thuis op de gewenste datum bezorgen. Komt u er niet helemaal uit? Geen enkel probleem en bel gerust naar ons hoofdkantoor in Lopik of stuur een mailtje, we staan u graag te woord! En ons toegewijde team zal ervoor zorgen dat al jouw wensen worden vervuld. Van dieetrestricties tot de juiste timing van de maaltijd.

 

Levering van de lunchbuffet

Op de dag dat wij de lunchbuffet komen leveren gaat ons hardwerkende team aan de slag met het bereiden van uw lunchbuffet. Is het lunchbuffet helemaal compleet, dan gaat het gekoeld met de chauffeur mee. In de week van de levering hoort u van ons een tijdsindicatie wanneer de bezorger bij u voor de deur zal staan met de lunch. U kunt heerlijk gaan genieten van de lunch die met liefde voor u is klaargemaakt! Aan het einde van de dag kunt u de vuile vaat neerzetten op de plek die u met de bezorger heeft afgestemd.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Vul de postcodechecker op onze website in om te checken of wij ook bij u bezorgen.

Een helpende hand tijdens uw feest

Bij het voorbereiden van een feest komt vaak meer kijken dan je van te voren denkt. Zo moet alles op tijd klaar zijn, mag u niets vergeten en vaak zijn u gasten ook nog eens veeleisend. IdeaalCatering heeft hier ervaring mee en biedt u daarom graag een helpende hand hierin en bezorgen uw bestelling precies op het juiste moment.

Zelf zetten we alles klaar, we nemen desgewenst tafels, stoelen en andere materialen mee. Ook voor de aankleding wordt gezorgd. IdeaalCatering bezorgt uw lunch, waar en wanneer u dat maar wilt! Dit alles voor zeer voordelige prijzen.