Verzorgde lunch aan huis

Cor Oosterom

Onze luxe lunchpakketten

Op onze website kunt u kiezen uit lunchpakketten van veel verschillende soorten en maten. Voor uw zakelijke lunch, feest of speciale gelegenheid doen wij ons best om er een heerlijke maaltijd van te maken. De lunch bestaat uit verschillende salades, wraps, fruit en natuurlijk mogen de vers belegde broodjes niet ontbreken. Daarnaast is ook aan de dranken gedacht. Deze worden gekoeld geleverd.

 

De perfecte lunch op locatie

Bij IdeaalCatering bestelt u de perfecte lunch die wij kant-en-klaar bij u komen leveren. Vul de postcodechecker in op onze website om te zien of wij ook bij u leveren. Naast het lekkere eten wordt ook standaard het servies en servetten meegeleverd. Achteraf komen wij de vuile vaat weer bij u ophalen. Zo hoeft u zich vooraf en achteraf geen zorgen te maken over uw lunch.

 

Persoonlijke service

Bij IdeaalCatering staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat al je wensen worden vervuld, of het nu gaat om dieetrestricties, speciale verzoeken of de juiste timing van de maaltijd. We streven ernaar om jou en je gasten een fijne ervaring te bieden die perfect past bij uw evenement.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Vul de postcodechecker op onze website in om te checken of wij ook bij u bezorgen.

Een helpende hand tijdens uw feest

Het organiseren van een feest is vaak spannend. Alles moet op tijd klaar zijn, u mag niets vergeten en uw gasten zijn vaak veeleisend. IdeaalCatering weet dit ook en biedt u een helpende hand. Wij denken met u mee en bezorgen uw bestelling precies op het juiste moment.

Zelf zetten we alles klaar, we nemen desgewenst tafels, stoelen en andere materialen mee. Ook voor de aankleding wordt gezorgd. IdeaalCatering bezorgt uw lunch, waar en wanneer u dat maar wilt! Dit alles voor zeer voordelige prijzen.