Buffet catering bestellen in Alblasserdam

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

EEN COMPLEET VERZORGD BUFFET IN ALBLASSERDAM

Zorgeloos kunnen genieten van een uitgebreid buffet onder het genot van een drankje bij jou thuis in Alblasserdam, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland, Wijngaarden, Streefkerk of Kinderdijk? IdeaalCatering levert de verschillende soorten buffetpakketten tegen een lage prijs bij jou thuis. Zo kun je al vanaf €12,50 per persoon een buffet bestellen in Alblasserdam en deze compleet thuis geleverd krijgen.

WAAROM BIJ IDEAALCATERING?

Bij IdeaalCatering is er een ruime keuze uit veel verschillende buffetpakketten voor allerlei gelegenheden. Wil je binnenkort je verjaardag vieren, ga je trouwen of bestaat het bedrijf waar je werkt 25 jaar? Voor het vieren van welke gelegenheid dan ook kun je bij IdeaalCatering terecht. Er zijn genoeg keuzes uit buffetpakketten zoals ons populaire buffet, het Italiaanse buffet of bijvoorbeeld het vegetarische pakket. Zo denken wij met jou en de gasten mee en kun je zo kiezen voor het pakket dat het beste bij jullie past. Wilt u liever uw buffet zelf samenstellen? Ook dat kan bij IdeaalCatering! Met het basispakket, heerlijk gemarineerde zalmfilet en extra kipkerriesalade zit u altijd goed! Elk buffet bestaat uit warme én koude buffetgerechten, zodat er voor iedereen iets lekkers op tafel staat!

IDEAALCATERING: ALLES IS GEREGELD

Wanneer je het buffetpakket bestelt bij IdeaalCatering, wordt alles voor je tot in de puntjes verzorgd.

 1. Wij leveren de buffetpakketten gratis en al vanaf 15 personen bij jou thuis in Alblasserdam, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland, Wijngaarden, Streefkerk of Kinderdijk. De buffetten worden koud of warm geleverd in thermoboxen. Alles wat je verder nog nodig hebt voor het buffet leveren wij erbij, hierbij kun je denken aan borden en bestek, opscheplepels, een broodplank etc.
 2. Ook beschikken wij over verhuurproducten zoals tenten, stoelen en (sta)tafels, zodat ook dat voor je geregeld kan worden als je daar gebruik van wil maken. Voor het bestellen van de verhuurproducten kun je op onze website verdere informatie vinden.
 3. Omdat de buffetpakketten geheel compleet geleverd kunnen worden, hoef je zelf nergens meer aan te denken en kun je zorgeloos en optimaal genieten van één van onze buffetpakketten op je feest!
 4. Ook na het feest hoef je je nergens zorgen over te maken want we komen alles weer bij je ophalen. Achteraf kan je de gebruikte spullen weer terug in de boxen doen en wij doen voor jou de afwas!

REKENING HOUDEN MET AL UW GASTEN

Voor het geven van een feest met veel gasten in Alblasserdam, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland, Wijngaarden, Streefkerk of Kinderdijk moet natuurlijk aan veel gedacht worden. Zo kan het zijn dat er ook gasten komen met een allergie, ook hierbij denkt IdeaalCatering met jou mee. Wanneer je aangeeft om welke allergie het gaat en voor hoeveel personen dit geldt, kunnen wij hier rekening mee houden. Zo zorgen wij voor aangepaste gerechten voor hen zodat ook zij kunnen genieten van het buffet.

Neem voor meer informatie over catering in Alblasserdam, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland, Wijngaarden, Streefkerk of Kinderdijk een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Zo zorgen wij er samen voor dat uw bestelling één groot feest wordt.

AANBEVELINGEN

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in Alblasserdam en omgeving?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking