Buffet catering op maat: IdeaalCatering

Professionele buffet catering met gratis levering!

Als u een feest geeft is het ideaal om uw gasten een heerlijk buffet te serveren. Door te kiezen voor deze vorm van catering kiest u voor een concept waarin iedere gast zijn maaltijd zelf kan portioneren en selecteren. Door een buffet van IdeaalCatering te bestellen garandeert u een heerlijke maaltijd voor iedere gast, van jong tot oud!

Een buffetmaaltijd bestaat uit verschillende soorten warme gerechten, geserveerd in zogenaamde warmhoudbakken. Deze bakken worden de hele maaltijd verwarmd door gebruiksvriendelijke wegwerpbranders. Hierdoor is een optimale en constante temperatuur van de gerechten te garanderen, en zo blijft de smaak de hele avond precies zoals de kok deze bedoeld heeft. Onze buffetten kunnen we op iedere locatie serveren, zo heeft IdeaalCatering eigen feestlocaties, maar een buffet aan huis is uiteraard ook mogelijk!

Compleet van A-Z!

Naast de warme buffet gerechten serveert IdeaalCatering bij alle buffetten ook koude gerechten. Zo leveren wij diverse soorten salades, die wij met zorg in eigen huis opmaken met bijpassende vleeswaren, groenten en fruit. Ook leveren we rauwkostsalades, hapjes en diverse soorten desserts, al dan niet bevroren. Hierbij valt te denken aan ijs, bavarois of vruchten. Ook hebben wij diverse voorgerechten in ons assortiment, waaronder soepen en diverse soorten brood, naar wens met huisgemaakte kruidenboter. Ook is een hapjesbuffet of brunchbuffet mogelijk.

IdeaalCatering vindt een constante, hoge kwaliteit voor de koude en warme buffetten heel belangrijk. Daarom worden onze gerechten bereid door een ambachtelijke slager die een jarenlange ervaring heeft op het gebied van de catering. Hij gebruikt alleen hoogwaardige producten en combineert deze met zijn vakmanschap om zo een overheerlijke maaltijd voor iedereen te garanderen!

Buffet bestellen

Welke soorten buffet catering leveren wij?

Ook leveren wij een uitgebreide barbecue catering! 

Neem contact met ons op en wij informeren u graag over alle mogelijkheden!

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking

  andere artikelen