Buffet catering in Drunen bestellen?

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en chafing dish

EEN VERZORGD BUFFET BESTELLEN IN DRUNEN

Genieten van een uitgebreid buffet met al jouw gasten aan tafel in de omgeving van het prachtige natuurgebied van de Drunense Duinen? IdeaalCatering levert voor elke gelegenheid haar buffetten bij jouw thuis in Drunen, Elshout, Vlijmen, Haarsteeg of Nieuwkuijk.

DE VOORDELEN VAN IDEAALCATERING

Bij IdeaalCatering heb je keuze uit 16 verschillende buffetpakketten, ieder met een eigen thema. Zo heb je keuze uit een vegetarisch pakket, een Italiaans buffet of ons standaard en meest populaire pakket.
Vanaf 15 personen wordt jouw buffet catering gratis thuis geleverd in Drunen, Elshout, Vlijmen, Haarsteeg of Nieuwkuijk. Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn, kunnen wij hier altijd rekening mee houden. Neem vooraf contact met ons op bij vragen.

ONVERGETELIJKE AVOND

Rosalie:

Cijfer: 10.0

Wij hebben IdeaalCatering ingehuurd voor een klein evenement (90 personen) voor een goed doel. Ideaalcatering heeft ons niet alleen geholpen met het verzorgen van het eten (stamppottenbuffet), maar ook met de verhuur van tenten, tafels, banken en heaters. Dankzij het heerlijke eten en de goede zorgen van het cateringbedrijf is dit een zorgeloze en onvergetelijke avond geworden. Met name de goede service en het meedenken is heel persoonlijk en zeker aan te raden. Veel dank!

BUFFET CATERING VAN A TOT Z

Bezorging in Drunen, Elshout, Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk van uw catering of buffet is altijd gratis vanaf 15 personen. Heeft u specifieke wensen over de bezorging, laat het vooral weten! Wij denken graag met u mee en zijn erg flexibel. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op, of bestel direct via onze website.

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Drunen?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking