Bent u van plan om binnenkort een receptie, bruiloft of ander soort feest te geven? Wij leveren een warm en koud buffet op alle locaties. 

Op zoek naar een lekker warm en koud buffet?

Als u een feest wilt geven, is een warm en koud buffet een ideale maaltijd. Het voordeel van een buffet is dat het gemakkelijk op elke gewenste locatie kan worden geleverd, en u heeft nergens omkijken naar. Als wij een buffet leveren, zorgen wij ervoor dat alles op tijd wordt bezorgd en dat er voldoende borden en bestek aanwezig zijn. Over de vaat hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want die doen wij voor u!

Onze kok heeft met zorg verschillende buffetten voor u geselecteerd. Variërend van een lichte maaltijd tot een bourgondisch buffet met verschillende streekproducten. Naast de warme en koude buffetten welke wij voor u hebben samengesteld, kunt u bij ons ook uw eigen buffet samenstellen. U start dan met een basis van 2 soorten salades, rauwkost, nasi/bami, aardappeltjes en stokbrood met kruidenboter (€8.25) en vervolgens kunt u zelf bijgerechten selecteren (€1.55 p.s.).

Buffet zelf samenstellen

Als u liever op de expertise van onze kok vertrouwd, dan bieden wij u de mogelijkheid om een keuze te maken uit de volgende buffetten en menu’s;

Verschillende buffetten & menu’s:

Buffet Populair:              € 12.50 p/persoon

Overheerlijk buffet en goed  verrassend voordelig voor de portemonnee!

Buffet Ideaal:                  € 13.95 p/persoon

Het buffet ideaal is een heerlijk buffet en bij uitstek geschikt voor tuinfeesten en personeelsfeesten.

Stamppotmenu:              € 13.95 p/persoon

Zeer ambachtelijk stamppotbuffet. Dit stamppotmenu is samengesteld voor de echte Hollander. De rookworst hierin is bekroond met een Goud-keurmerk!

Buffet Oostenrijk            € 17.25 p/persoon

Voor de liefhebbers van de Tiroler keuken, hebben wij een buffet samengesteld met heerlijke producten uit de Tiroler streek.

Buffet Compleet:             € 17.95 p/persoon

Heerlijk genieten van een compleet buffet voor thuis of op locatie.

Menu Italiano:                  € 17.95 p/persoon

Menu Italiano is een buffet volgens echt Italiaans recept. Een menu met liefde voor Italië.

Buffet Bourgondisch:       € 16.95 p/persoon

Bourgondisch buffet voor de ware fijnproever!

Menu du France:              € 18.95 p/persoon

Menu Du France is een buffet dat uitermate geschikt is voor een bruiloft, of voor een ander feest waar het aan niets mag ontbreken!

Menu Hollandia:                € 17.95 p/persoon

Menu Hollandia is een warm en koud buffet voor de echte Bourgondiër. Dit warm en koud buffet is een totale maaltijd van het begin tot het eind. Echt een aanrader!

Menu du Chef:                   € 22.95 p/persoon

Menu Du Chef is een zeer complete maaltijd met een voor-, hoofd- en nagerecht. Ambacht en kwaliteit zijn terug te vinden in de gehele maaltijd. Als u echt iets te vieren heeft, kiest u voor menu Du Chef!

Buffet pakketten

Speciale buffet wensen

Mocht u voor uw warm en koud buffet andere wensen hebben, dan kunnen wij het het buffet geheel naar uw wens aanpassen. Om het buffet geheel naar uw wens aan te passen, is het belangrijk om dit goed te bespreken. U kunt hiervoor het contact formulier invullen, of u belt met nummer 0348-553222

Locatie nodig voor uw buffet?

Wilt u graag een buffet bestellen, maar bent u nog op zoek naar een leuke locatie voor uw feest? Kijk dan eens naar onze feestlocaties. Hier vindt u voor ieder soort feest een geschikte locatie.

Overige buffet benodigdheden

Overige benodigdheden voor uw feest, zoals tenten en een styliste kunt u bestellen onder Verhuurproducten

Buffet bestellen

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking

  andere artikelen