Volledige BBQ arrangement

Adriaan Oskam

Volledige BBQ-arrangement

Een volledig BBQ-arrangement is de perfecte manier om samen met vrienden en familie te genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Bij een volledig BBQ-arrangement hoort alles wat u nodig heeft voor een geslaagde BBQ, inclusief vlees, groenten, sauzen en bijgerechten. Ideaalcatering is DE leverancier van een volledig BBQ  arrangement. de prijzen zijn ook nog eens super scherp.

Er zijn veel verschillende soorten vlees beschikbaar voor een BBQ, zoals worst, kip, rundvlees en varkensvlees. Al deze opties zijn heerlijk zeker als  ze perfect gegrild worden. Bovendien zijn er ook veel vegetarische opties beschikbaar, zoals het vegetarische BBQ pakket met groentespiezen, vegan burgers en onze heerlijke Italiaanse wrap.  

Naast het vlees zijn er ook veel verschillende sauzen en bijgerechten beschikbaar om uw BBQ compleet te maken.  In ieder pakket zitten onze populaire sauzen. Dit zijn standaard de BBQ-saus, cocktailsaus, knoflooksaus en uiteraard mag ook de satésaus niet ontbreken. Bij alle pakketten hebben wij ook verschillende bijgerechten, denk hierbij aan verschillende soorten salades, rauwkost en uiteraard ook de stokboord met kruidenboter.

Een volledig BBQ-arrangement is niet alleen gemakkelijk en praktisch, maar ook een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Of u nu in een park of in uw eigen achtertuin BBQ’t, met een volledig BBQ-arrangement hoeft u zich geen zorgen te maken over het verzamelen van ingrediënten of het bereiden van de maaltijd. Alles wordt voor u geregeld, zodat u zich kunt ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

Ideaalcatering kan vanaf 40 personen volledig BBQ-arrangement op maat samenstellen voor uw feest of evenement. Of het nu gaat om een klein familie-evenement of een grote bedrijfsfeest, een volledig BBQ-arrangement is een geweldige manier om iedereen te verwennen met een heerlijke maaltijd.

Een volledig BBQ-arrangement is een gemakkelijke en praktische manier om een heerlijke maaltijd te genieten met vrienden en familie. Met een ruime keuze aan vlees, groenten, sauzen en bijgerechten, is er voor ieder wat wils[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]