Maak het speciaal, én Ideaal!

Uiteraard is elke verjaardag speciaal, maar sommige leeftijden vragen om iets extra’s. Wat dacht je van een baby zijn allereerste verjaardag? Of de mooie leeftijd van 20, 30 of 50 bereiken? Of het nu gaat om opa die 80 wordt of een zogenaamde ‘Sweet Sixteen’ party voor je dochters’ 16e verjaardag: dit soort mijlpalen mogen niet onopgemerkt voorbij gaan!

 

Stappenplan voor een stressloze verjaardag!

  • Prik een datum en nodig alle mensen uit die belangrijk voor je zijn! Zorg dat je dit ruim van tevoren doet zodat mensen de datum vrij kunnen houden. Vraag ook in je uitnodiging of je gasten willen laten weten of ze erbij zullen zijn in verband met de catering!
  • Een locatie. Uiteraard kun je een verjaardagsfeestje thuis vieren, maar wanneer je huis niet groot genoeg is kun je ook overwegen om elders een gezellige locatie te huren (link). Ook wanneer je wel genoeg ruimte hebt kan het regelen van een andere locatie voordelen bieden: een mooie locatie geeft extra sfeer en je hebt thuis geen rommel.
  • Juist bij zo’n speciale verjaardag mag de juiste versiering niet ontbreken! Slingers en ballonnen met de desbetreffende leeftijd erop maken de sfeer compleet.
  • En last but not least: de catering! Bij een verjaardag hoort natuurlijk een prachtige taart en een drankje! Maar daarnaast maak je het feestje compleet door rond etenstijd de barbecue aan te zetten of een compleet buffet aan te bieden aan je gasten. Bij IdeaalCatering bestel je simpel en snel alles wat je nodig hebt om te zorgen dat je gasten niks te kort zullen komen. Bovendien scheelt het jou van tevoren een heleboel boodschappen doen en kun je je dus richten op andere dingen. Het cadeau voor de jarige bijvoorbeeld.Wil je de verjaardag nog onvergetelijker maken? Overweeg dan eens een themafeest (met dresscode voor de gasten) of een surpriseparty. Dit vraagt iets meer planning en voorbereiding, maar deze ervaring zal de jarige niet snel vergeten!

Speciale {verjaardag} wensen? Vraag een offerte op maat aan.

We brengen samen met U alle wensen in kaart en komen tot de perfecte oplossing.

Heerlijke catering met
een klein gezelschap of grote groep?

Maak je eigen verjaardagsfeest compleet met een buffet of BBQ. Inclusief bezorging, borden, bestek
en supermakkelijke afwasservice!

Met onze Catering
loopt je feestje op rolletjes

Bij IdeaalCatering bestel je de lekkerste maaltijden. Maak uw keuze tussen een BBQ, buffet, groepspakket of een heerlijke lunch. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
Een BBQ, buffet, of lunch bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen), halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is (vaak) mogelijk vanaf 8 personen. Wij bezorgen niet alleen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Arnhem, maar wij bezorgen jouw catering in (bijna) heel Nederland vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Waar je ook woont Ideaalcatering

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste gerechten, belangrijke tips en de beste materialen. Heeft u zelf een
gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

Vegetarische wrap voor de BBQ of buffet

De perfecte catering organiseren met IdeaalCatering

Een lekkere lunch aan huis laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk. Wij hebben verschillende lekkere lunches die ook nog eens gekoeld bezorgd worden. Laat je ontzorgen met een lunchbuffet van IdeaalCatering,

Kerstbuffet bestellen

Kerstbuffet Catering

We naderen weer het einde van het jaar. Daarom kunt u bij IdeaalCatering terecht voor uw kerstbuffet catering. Wij verzorgen uw kerstbuffet catering tot in de puntjes. Aan het einde van het jaar vindt iedereen dat er lekker gegeten mag en moet worden. Maar u heeft vast meer te doen dan uren in de keuken staan. Daarom kunt u ervoor kiezen om IdeaalCatering alles tot in de puntjes voor u te laten regelen zodat u kunt genieten van onze kerstbuffet catering.

Catering voor Bedrijven

Adriaan Oskam

Ideaalcatering heeft veel te bieden als het gaat om zakelijke catering voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden voor de mensen die overwerken, maar ook aan een lunch tijdens een vergadering of receptie of de catering tijdens het jaarlijkse personeelsfeest.

Bedrijfsfeest organiseren

Catering Bedrijfsfeest

U heeft samen hard gewerkt en gezwoegd, samen een extra stap gedaan om al uw klanten en opdrachtgevers gelukkig te maken. Wat is er dan mooier om deze successen en de waardering voor elkaar goed te vieren? Dit kan met een gezellig onvergetelijk bedrijfsfeest! Wij willen dit heel graag voor u regelen, u hoeft letterlijk alleen maar aan te schuiven. Samen vieren, eten en genieten!

Bruiloft barbecue bestellen

Bruiloft

Adriaan Oskam

Een 's zomerse bruiloft; strakblauwe lucht, de zon die heerlijk schijnt, vrolijke gasten én een barbecue! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet. Wij van IdeaalCatering staan klaar om uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken. Wat is er nou fijner om op deze speciale dag met al uw gasten te kunnen kletsen tijdens het eten? Dat is precies waarvoor u moet kiezen voor een barbecue op uw bruiloft!

Verjaardagsbarbeceue

Verjaardag

Adriaan Oskam

Uiteraard is elke verjaardag speciaal, maar sommige leeftijden vragen om iets extra’s. Wat dacht je van een baby zijn allereerste verjaardag? Of de mooie leeftijd van 20, 30 of 50 bereiken? Of het nu gaat om opa die 80 wordt of een zogenaamde ‘Sweet Sixteen’ party voor je dochters' 16e verjaardag: dit soort mijlpalen mogen niet onopgemerkt voorbij gaan!

Feestelijke brunch voor pasen bestellen? Dat is een eitje! Ideaalcatering

Boerderij Repos Ailleurs

Adriaan Oskam

Bent u opzoek naar een gezellige locatie voor uw (bedrijfs) feest? Dan bent u bij Kaasboerderij Repos Ailleurs helemaal aan het juiste adres. De boerderij is centraal gelegen in de provincie Utrecht, en naast de nostalgisch ingerichte zalen, heeft deze boerderij nog veel meer te bieden. Er zijn namelijk verschillende activiteiten rond het thema "Duurzame Landbouw". Zo kunt u zelf ervaren hoe het proces van melken tot kaasmaken in zijn werk gaat of aanschuiven bij de cursus koe schilderen. Deze verschillende activiteiten maken Kaasboerderij Repos Ailleurs uitermate geschikt voor een uniek bedrijfsuitje. U kunt vergaderen in de hooiberg en vervolgens een rondleiding krijgen door boer Jan.

Overwerkmaaltijden

Adriaan Oskam

Elk bedrijf kent ze wel: de werknemers die zich ook ná 17:00 uur nog inzetten voor het bedrijf. Deze overwerkers wilt u natuurlijk een bedrijfsmaaltijd aanbieden die naast erg lekker, ook nog voedzaam en gezond is. Wij bij IdeaalCatering leveren dagelijks overwerkmaaltijden bij bedrijven in de buurt. Van broodjes tot warme gerechten; alles om de harde werkers te belonen!

Bruiloft receptie organiseren

Bruiloft catering

Adriaan Oskam

Je bruiloft hoort één van de mooiste dagen uit je leven te zijn. Tegelijk is het ook een dag waar heel veel planning aan vooraf gaat en waarvoor je veel beslissingen moet nemen. IdeaalCatering begrijpt dit en is op jullie grote dag dan ook het ideale cateringbedrijf.