Overwerkmaaltijden

Adriaan Oskam

Harde werkers verdienen een goede maaltijd!

Elk bedrijf kent ze wel: de werknemers die zich ook ná 17:00 uur nog inzetten voor het bedrijf. Deze overwerkers wilt u natuurlijk een bedrijfsmaaltijd aanbieden die naast erg lekker, ook nog voedzaam en gezond is. Wij bij IdeaalCatering leveren dagelijks overwerkmaaltijden bij bedrijven in de buurt. Van broodjes tot warme gerechten; alles om de harde werkers te belonen!

De bedrijfsmaaltijden van IdeaalCatering

Bent u geïnteresseerd in een vaste cateraar voor uw overwerkmaaltijden? Kom dan eens langs bij ons in de slagerij, of neem contact met ons op. Wij geven u graag alvast een indicatie van hoe wij te werk gaan:

Wekelijks maken wij een lijst met verschillende warme maaltijden en broodjes. Hierop vullen de werknemers in wat zij die avond willen eten.
Zodra de ingevulde lijst bij ons binnenkomt, gaan wij in eigen slagerij aan de slag met het bereiden van uw overwerkmaaltijden.
Wij bezorgen de gehele maaltijd op afgesproken tijd bij u op locatie. Zo kunnen alle overwerkers op vaste tijd aanschuiven!
Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden? Neem dan snel contact op, dan bespreken we samen de ideeën en kunnen we tot een passende oplossing komen. Onze eigen slagerij is gevestigd in Lopik, kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie om prijzen en andere bijkomende zaken te bespreken. Wellicht is IdeaalCatering de cateraar die perfect bij uw bedrijf past en bent u opzoek naar ons!

 

Speciale buffet wensen

Mocht u voor uw warm en koud buffet andere wensen hebben, dan kunnen wij het het buffet geheel naar uw wens aanpassen. Om het buffet geheel naar uw wens aan te passen, is het belangrijk om dit goed te bespreken. U kunt hiervoor het contact formulier invullen, of u belt met nummer 0348-553222

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?