Catering voor Bedrijven

Adriaan Oskam

Op zoek naar een cateraar voor een bedrijfsdiner, bedrijfslunch, bedrijfsontbijt of een andere bedrijfsgelegenheid? Dan ben je aan het goede (web)adres bij Ideaalcatering. Met onze gratis en tevens snelle bezorging maken wij van jouw bestelling een feest!

 

Catering voor bedrijven

Ideaalcatering heeft veel te bieden als het gaat om zakelijke catering voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden voor de mensen die overwerken, maar ook aan een lunch tijdens een vergadering of receptie of de catering tijdens het jaarlijkse personeelsfeest.

 

Wat heeft Ideaalcatering te bieden?

Bedrijfsmaaltijden:

Wij leveren dagelijks maaltijden voor overwerkers. Wekelijks maken wij een lijst met diverse maaltijden, waar de overwerkers uit kunnen kiezen. Mocht je hier geïnteresseerd is zijn, kun je contact opnemen met Adriaan Oskam.

Buffetten:

Onze buffetten worden warm geleverd en zijn inclusief borden, bestek, stokbrood, kruidenboter, opgemaakte salades en rauwkost. Wij hebben verschillende buffetpakketten samengesteld. Deze zijn gebaseerd op verschillende keukens. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Italiaans buffet, maar ook een Frans- en Hollands buffet. Natuurlijk kunnen wij ook aan dieetwensen voldoen. Als je het pakket liever zelf samenstelt, is dat ook mogelijk.

 

Speciale buffet wensen

Mocht u voor uw warm en koud buffet andere wensen hebben, dan kunnen wij het het buffet geheel naar uw wens aanpassen. Om het buffet geheel naar uw wens aan te passen, is het belangrijk om dit goed te bespreken. U kunt hiervoor het contact formulier invullen, of u belt met nummer 0348-553222