Barbecue vlees online bestellen? Dat kan in onze BBQ Shop

Op zoek naar kwalitatief barbecue vlees, maar geen tijd om dit bij de slager te kopen? IdeaalCatering biedt voor u de uitkomst. In de BBQ Shop van IdeaalCatering kunt u kiezen uit een breed assortiment barbecue producten. In onze BBQ shop kunt u gemakkelijk zelf een barbecue pakket samenstellen, met verschillende soorten vlees of vis. Daarnaast kunt u ook kiezen om dranken, verhuurproducten en zelfs feestlocaties via IdeaalCatering te organiseren.  Via onze BBQ shop kunt u zorgvuldig uw bestelling compleet maken en bestellen.

Een volledig verzorgde barbecue met producten uit onze BBQ shop

In onze online barbecue shop bieden wij verschillende producten en pakketten aan. Zo hebben wij verschillende pakketten vooraf samengesteld, voor verschillende groepen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om zelf uw barbecue pakket samen te stellen, met vlees- of vissoorten die u het lekkerste vind.

BBQ pakketten

Onze barbecue pakketten zijn te bestellen vanaf 15 personen.
De pakketten Populair, Ideaal, Vier-seizoenen en Bourgondisch zijn standaard uitgerust met:

  • 6 soorten salades, namelijk: rundvleessalade, aardappelsalade, kipkerriesalade, eiersalade, fruitsalade en rauwkostsalade
  • Mix van wit & bruin stokbrood met kruidenboter
  • Satésaus + warmhoud pan
  • 3 soorten sauzen: barbecuesaus, cocktailsaus en knoflooksaus
  • Borden en bestek
  • Servetten
  • BBQ + gasfles
  • BBQ tangen
  • Afwasservice

Per pakket varieert het vlees. Neem contact op bij eventuele vragen of allergieën.

Naast de standaard BBQ pakketten, biedt Ideaal Catering ook speciale pakketten aan voor speciale wensen. Zo hebben wij een BBQ Puur pakket, speciaal voor mensen met een glutenallergie. Dit pakket wordt gluten en kruiden vrij geleverd. Voor vegerarische mensen bieden wij het BBQ Vegetarisch pakket. Met de overheerlijke Italiaanse wrap is dit soms zelfs voor vleeseters nog het overwegen waard! Voor niet-vlees eters bieden wij ook een samengesteld BBQ Vis pakket aan.

Voor de kleine onder ons hebben we een speciaal BBQ Kinder pakket samengesteld, met kleinere porties zoals overheerlijke hamburgers.

Pakketten voor grote groepen

Het groepspakket All-in wordt helemaal interessant wanneer u alles wilt uitbesteden. Wilt u weten of een groepspakket is wat u zoekt? Lees hier alles over dit “ontzorgde” pakket.
Wij hebben voor het gemak een verdeling gemaakt in 25-50 en 100 personen. Uiteraard kunt u ook een tussenvariant bestellen. Bent u met meer dan 100 personen, is dit ook geen probleem. De hoeveelheden kunnen wij in overleg bespreken.

Overige producten voor een volledig verzorgde barbecue in onze BBQ shop

Naast vlees en vis pakketten, biedt IdeaalCatering u de optie om uw barbecue volledig van top tot teen te verzorgen. Bij IdeaalCatering kunt u ook terecht voor drankarrangementen en verhuurproducten.

Drankarrangement 

Niet alleen voor een stukje vlees wordt gezorgd. Ook voor uw dranken tijdens de barbecue, bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres.
Wij hebben een onderscheid gemaakt tussen non-alcoholische en alcoholische drankpakketten.
Bij het luxe alcoholische drankpakket wordt het bier geleverd met een biertap

Verhuurproducten

Ook aan de aankleding van uw BBQ wordt gedacht. IdeaalCatering verzorgt naast de barbecue en vlees een breed assortiment aan barbecuebenodigdheden. Deze verhuurproducten worden onderverdeeld in 8 categorieën, denk daarbij aan tenten, personeel, geluid/verlichting en keukenapparatuur.

Feestlocaties

IdeaalCatering biedt meerdere locaties aan waar uw feest gevierd kan worden! Via de BBQ shop kunt u zien welke locatie voor u het best geschikt is. Let hierbij vooral op het aantal personen.

andere artikelen